Call of Duty Gerçek Oldu!

Call of Duty Gerçek Oldu

ABD’de yaşanan bir olay artık pes dedirtti. Popüler savaş oyunu Call of Duty’i oynayan bir gencin rakibine yaptığı olay gündeme damgasını vurdu.

Birçok kişi multiplayer oyun oynuyordur veya daha önceleri mutlaka oynamıştır. Oyun oynarken rakibine yenilen oyuncuların çoğu muhakkak sinirlenir. Rakiplerinize sinirlendiğimiz zaman tepkinizi nasıl gösteriyorsunuz bilinmez ancak ABD’de yaşayan bir gencin aklına gelen kimsenin aklına gelmemiştir.

Call of Duty Gerçek Oldu!

Call of Duty‘de yenilen oyuncu rakibinden intikamını evine S.W.A.T. birimlerini göndererek aldı. Olay ABD’de demultiplayer olarak Call of Duty oynayan bir gencin rakibine ağır bir şekilde mağlup olmasıyla başladı. Bu yenilgiyi kaldıramayan oyuncu rakibinden intikam almak için sıradışı bir yöntem buldu.

Oyundaki rakibi Castillo’nun ağzından polisi arayarak, annesini ve birçok kişiyi öldürdüğünü söyledi. Bu ihbarı alan polis merkezi gencin evine 60’ın üzerinde polis memuru ve S.W.A.T. ekibi yönlendirmiş.

Castillo’nun ağzından polisi arayan genci aramaya başlayan polis ekipleri, gencin bulunması ile ağır suçlamalar ile karşı karşıya kalacağını belirtti.
Bazen düşünüyorum acaba bazı insanların oyun oynaması dahi yasaklanmalı mı diye?

Batman: Arkham Knight Ertelendi mi?