Güncelleme sonrası ETH fiyatı coştu!

kripto paralar ne zaman yükselişe geçecek

Ethereum ağında yıllardır beklenen güncelleme nihayet gerçekleşti. Güncelleme sonrası ETH fiyatı adeta coştu.

Hali hazırda en büyük altcoin konumunda yer alan Ethereum, geçtiğimiz gün önemli bir güncelleme aldı. Bu güncelleme ile  birlikte ETH 2.0‘a geçişin en ciddi ve en somut adımı da atılmış oldu.

Geçtiğimiz gün startı verilen güncelleme bugün öğleden sonra geçiş yapılan blok zinciri ile birlikte resmen devreye girmiş oldu. Peki güncelleme ETH fiyatına nasıl yansıdı?

Güncelleme sonrası ETH fiyatı coştu!

Hatırlanacağı üzere ETH fiyatı Mayıs ayının ortalarında 4000 dolar seviyelerine kadar yükselmişti. Daha sonra sert bir düşüş yaşanmış ve ETH fiyatı yaklaşık olarak 1700 dolar seviyelerine kadar gerilemişti.

Uzun süre 2000 dolar seviyelerinde işlem gören ETH güncelleme ile birlikte gaza bastı. Güncelleme öncesinde 2400 dolar seviyelerine kadar yükselen Ethereum fiyatı, bugün gün içerisinde 2750 dolar seviyelerine dayandı.

Elbette önemli olan bu yükseliş trendinin biraz daha uzun soluklu olması. Tabi ki diğer yandan BTC 40 bin dolar seviyelerinin altında gezinirken, ETH’nin 2800 dolar bandını zorlaması gerçekten önemli bir olay.

Dip not olarak hatırlatmamız gerekiyor. Kripto para piyasasının geleceğini kestirmek bir hayli güç. Dolayısıyla bu sektöre kaybetmeyi göze alamayacağınız paralarla girmemeniz gerekli. Aksi takdirde hoş olmayan sonuçlarla paylaşabilirsiniz. Bu arada kripto para içeriklerimizin hiç birinin yatırım tavsiyesi niteliğinde olmadığını da bir kez daha hatırlatalım.

*Yatırım tavsiyesi değildi.

Ethereum 2.0 güncellemesi gerçekleşti! Peki şimdi ne olacak?