Guardians of the Galaxy Vol. 3 için planlanan bir gecikme yok

marvel

Marvel sinematik evreninin yeni fazdaki en önemli filmlerinden biri olan Guardians of the Galaxy Vol. 3 hakkında yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar.

Marvel sinematik evreninin yeni fazı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bilindiği üzere 3. faz Endgame filmi ile sona ermişti. Yeni fazın ilk filminin ise Black Widow olacağı açıklanmıştı. Lakin Black Widow koronavirüs salgını yüzünden vizyona giremedi.

Black Widow’un haricinde Marvel sinematik evreni ile doğrudan ilişkili olacağı belirtilen Marvel dizileri de yayınlanamadı. Dolayısıyla bu durum Marvel sinematik evreninin 4. Fazında da bazı aksamalara neden oldu.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 planlanan tarihte çıkacak

Yeni fazda en çok merak edilen yapımlardan birisi de Guardians of the Galaxy serisinin yeni filmiydi. Hatırlanacağı üzere Thor, Endgame’in sonunda Guardians of the Galaxy ekibine katılmıştı. Lakin Gamora enteresan bir şekilde ortadan kaybolmuştu.

galaxy vol

Dolayısıyla yeni filmde Gamora’nın gelip gelmeyeceği, Thor’un ekiple devam edip etmeyeceği de farklı soru işaretlerini oluşturuyor.

Filmin yönetmeni yeni film için herhangi bir gecikme olmadığını ve Guardians of the Galaxy Vol. 3 için planlanan 2021 vizyon tarihinin hala geçerli olduğun açıkladı. Lakin son dönemde artan vakaları göz önüne alırsak, Marvel sinematik evrenindeki pek çok filmin ertelenme riskiyle karşı karşıya olduğunu söyleyebiliriz.

The Suicide Squad filmi için ilk paylaşım geldi işte detaylar