Yeni BMW 5 serisi için Türkiye fiyatı açıklandı

BMW i7 özellikleri

Yeni kasa tasarımıyla dikkat çeken BMW 5 serisi Türkiye fiyatıyla cep yakacağa benziyor.

Şu aralar Türkiye’de sıfır otomobil almak pek kolay değil. Bunun iki farklı nedeni var. Birincisi bayilerde otomobil bulmak neredeyse imkansız. Özellikle de uygun fiyatlı modelleri. Lakin bunları sahibinden gibi siteler üzerinden bir şekilde bulabiliyorsunuz.

Nasıl mı? Gayet basit. Galericiler ya da al-satçılar sıfır otomobilleri toplayarak bayi fiyatının 30.00040.000 üzeri fiyatlara satmaya çalışıyorlar.

Elbette bu belli bir segmente kadar geçerli. Şu aralar 300.000 TL altındaki araçlarda bu sistemin oturduğunu söyleyebiliriz.

Üst segmentte ise şimdilik böyle bir durum söz konusu değil. Yani 500.000 TL’lik bir otomobil alacaksanız bayiye gidip bulmanız mümkün olacaktır. Aynı yeni BMW’nin 5 serisinde olduğu gibi.

Yeni BMW 5 serisi Türkiye fiyatıyla cep yakıyor

Kısa süre önce kasa yenileyen yeni 5 serisi tasarımıyla olduğu kadar fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. BMW’nin yeni 5 serisi için ülkemizde açıkladığı başlangıç fiyatı ise 690.900 TL.

bmw 5

Yani en boş yeni BMW 5 serisi modeli satın almak isterseniz cebinizden 690.900 TL para çıkması gerekiyor. Takdir edersiniz ki bu meblağ günümüz koşullarında kolay ulaşılabilecek bir para değil.

Bakalım al sat meraklıları BMW’nin yeni 5 serisini de piyasadan toplayıp üst fiyatlara satmaya cesaret edebilecekler mi? Bunu bekleyip göreceğiz.

Yerli otomobil için seri üretim tarihi açıklandı! İşte detaylar.