GTA Trilogy, bir günden fazla bir süredir PC’de kullanılamıyor

GTA Trilogy, bir günden fazla bir süredir PC'de kullanılamıyor

GTA Trilogy – Definitive Edition, çıktığı gün Rockstar Games mağazasında kullanılamaz hale geldi. GTA III, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas’ın yeniden düzenlenmiş sürümleriyle birlikte gelen Trilogy’nin 11 Kasım’da oynanabilir olması gerekiyordu, ancak bakım ve diğer sorunlar nedeniyle, oyuna erişilemiyor. İşte detaylar.

GTA Trilogy oyuncuları bir kaç gündür problemlerle uğraşıyor. Rockstar Support, yeniden düzenlenmiş paketin şu anda “oynatılamaz veya satın alınamaz” olduğunu ve “istemeden bu sürümlere dahil edilen dosyaları” kaldırdığını belirten bir tweet paylaştı. Şirket ne tür dosyaları kaldırdığını belirtmedi veya oyunun ne zaman tekrar çevrimiçi olabileceğine dair tahmini bir zaman çerçevesi sağlamadı. Oyunlarda problem yaşanmadan önce oyunlara erişebilen kullanıcıılara gelince, Rockstar oyunlara erişimi de yasakladı. Rockstar ayrıca, yeniden düzenlenmiş üçlemenin yayınlanmasından önce Steam ile birlikte oyunların eski sürümlerini mağazasından kaldırdı.

GTA Trilogy, bir günden fazla bir süredir PC'de kullanılamıyor

Ne yazık ki, yeniden düzenlenmiş üç oyunun piyasaya sürülmesi, kargaşadan başka bir şey yaratmadı. Rockstar Games Launcher Perşembe günü bakıma girdi. Ancak bu durum yalnızca yeniden düzenlenen üçlemeyi oynanamaz hale getirmekle kalmadı, aynı zamanda Rockstar’ın tüm oyun serisini, mağazasını, indirmelerini ve bulut sistemini bir günden fazla kullanılamaz hale getirdi. Rockstar nihayet dün gece Games Launcher ve diğer hizmetlerine hizmeti geri yükledi. Şimdiye kadar, GTA: The Trilogy – Definitive Edition‘ın ilk incelemeleri umut verici görünmüyor. Oyunu oynayabilenler çoğunlukla oyunun grafiklerini etkileyen hatalarla dolu olduğunu duyurdu. Bazı kullanıcılar deneyimlerini Twitter’da yayınladılar. tuhaflıkları var.

FBI bilgisayar korsanlarının hedefi oldu: Şehir efsanesi gerçekleşti