Bitcoin gizliliği ve güvenliği arttırdı!

Bitcoin gizliliği ve güvenliği arttırdı! spot

Bitcoin az önce önemli bir yükseltme aldı. The Block’dan gelen bir rapora göre Bitcoin ağı uzun süredir yapım aşamasında olan bir “Taproot” kod yükseltmesini bugün erken saatlerde başlattı. İşte detaylar.

Güncelleme, karmaşık işlemlerin gizliliği ve güvenliği ihlal etmesine sebebiyet vermeyecek şekilde düzenlenmiş. Bitcoin yeni güncellemesi ile muhtemel hırsızların olağandışı bir transferin gerçekleştiğini görmesini zorlaştıracak. Taproot güncellemesi, mevcut şifreleme sistemini bırakarak Bitcoin ağının ölçeklemesini de değiştirecek. Böylece kripto para biriminin talebi karşılaması daha kolay olacak.

Bitcoin gizliliği ve güvenliği arttırdı!

Bu, 2017‘den beri ağ kodunun ilk büyük yenilemesidir ve iyi zamanlanmış diyebiliriz. Bitcoin ve diğer dijital para biçimlerine bazı itirazlar olsa da, şimdi AMC’den El Salvador ülkesine kadar potansiyel kullanıcılar mevcut. Bu yükseltme, Bitcoin’in yeni gelenlere daha iyi uyum sağlamasına yardımcı olabilir ve deneyimli kripto tüccarlarının zorluklarını azaltmasına yardımcı olabilir. Neticede güvenlik ve gizlilik internetteki en önemli kavramlar. FBI’ın da e-posta zincirlerinin hacklenmesiyle gizlilik konusu daha fazla ön plana çıktı. Kripto para camiasında da kullanıcıların gizliliği oldukça önemli diyebiliriz. Kullanıcılar kısa süre içinde farklı işlemler yapabiliyor ancak bu işlemler ciddi para harcanması anlamına gelebiliyor. Bu transferlerin hackerlar tarafından keşfedilmesi ise problem anlamına geliyor. Bu sebeple yeni güncelleme kullanıcıların daha rahat bir nefes almasını da sağlayabilir.

Samsung akıllı telefon üretiminde çılgın rakamlara ulaşmak istiyor: Biri onu durdursun