GTA mobil oyunu bir kez daha ertelendi

gta v

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Grand Theft Auto’nun merakla beklenen yeni mobil oyunu hakkında ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırdı.

GTA mobil oyunu bir kez daha ertelendi. Oyun dünyasında pek çok iyi bilinen, efsane olma yolunda ilerleyen yapım vardır. Bununla birlikte bazı oyunlar için doğrudan yaşayan efsane demek bile yeterli olmayabiliyor. İşte Grand Theft Auto serisi de böyle bir isim. Bununla birlikte, Take-Two Interactive’in kullanıcıların bu sevgisine karşılık verebilmek için piyasaya sürdüğü GTA: The Trilogy – Define Edition, GTA hayranlarının beklentisini karşılayamamıştı.

GTA mobil oyunu

Aslında beklentilerini karşılayamamak, GTA: The Trilogy – Define Edition’ın düştüğü durumu anlatabilmek için pek yetersiz kalıyor. Çünkü bu oyun öylesine ağır eleştirilere muhatap olmak zorunda kaldı ki, bir süreliğine PC satışları bile durduruldu. İşte bu gelişmelerin ardından tüm gözler, 2022 yılının ilk yarısı bitmeden piyasaya sürüleceği duyurulan mobil sürüme çevrildi. Bununla birlikte Take-Two bu konuda fikir değiştirmiş olabilir.

GTA mobil oyunu

GTA mobil oyunu bir kez daha ertelendi

Şirket tarafından paylaşılan mali raporları didik didik inceleyen bir internet sitesi, GTA: The Trilogy – Define Edition’ın mobil sürümünün 2023 yılına ertelendiğini iddia etti. Bu iddiasına kaynak olan mali rapor bilgilerini de paylaşan internet sitesi, konuya ilişkin Take-Two’dan bir açıklama istediklerini de belirtti.

GTA mobil oyunu

Tabi henüz ünlü oyun şirketi tarafından bu konuya ilişkin yapılmış bir açıklama bulunmuyor. Ancak oyun dünyasının önde gelen otoriteleri, şirketin gelen ağır eleştiriler karşısında oyunu bir kez daha elden geçirmeye karar vermiş olabileceklerini ve doğal olarak da bu hamlenin açıklanan çıkış tarihini öteleyebileceğini belirtiyorlar.

Dev bankadan kripto para uyarısı: Balon olabilir