GTA serisi 10. yılını indirimlerle kutluyor!

gta serisi 10 yasinda

Efsanevi oyun serisi Grand Theft Auto, 10 yaşında! Rockstar’ın yapımcılığını üstlendiği oyun, 10. yılına özel bir video yayınladı ve mobil uygulama marketlerinde indirimlerle 10. yılını kutlama kararı aldı. Fiyatı düşen GTA oyunlarının detayları ve özel video haberimizde.

gta-serisi-10-yasinda

Rockstar Games’in efsanevi oyun serisi GTA, 10. yaşını kutluyor. Oyunlarla arası iyi olan hemen her bilgisayar oyuncusunun mutlaka bir kez denediği Grand Theft Auto oyunu, dünyanın en popüler ve en bilinen oyun serilerinden bir tanesi. Açık dünya haritası sunan yapısıyla diğer oyunlardan daima ayrı bir yere sahip olan oyun, 10. yılına özel olarak Android ve iOS versiyonlarında indirim yaptı.

App Store ve Google Play Store’da yer alan tüm GTA oyunları indirime girdi. GTA III, GTA: Vice City ve GTA: Chinatown Wars oyunları 7.99 TL’ye, GTA: San Andreas ise 12.99 TL’ye App Store ve Google Play Store’da sizleri bekliyor. Ayrıca Rockstar Games tarafından GTA serisinin 10. yılına özel olarak yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Instagram 400 milyon kullanıcıya ulaştı!