GTA online büyük harita güncellemesi ile geliyor

gta online

Dünyanın çok beğenilen oyunları arasında yer alan GTA online, büyük harita güncellemesi ile kullanıcıları selamlıyor. Hadi gelin bu harita güncellemesinin detaylarına birlikte bakalım.

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA online, büyük harita güncellemesi ile birlikte daha fazla dikkat çekecek gibi görünüyor. Şirketin en çok gelir getiren oyunu olarak bilinen bu oyun, her seferinde yeni içerikler kazanıyor. Bu sayede gelen ilginin yoğunluğu artıyor.

Cayo Perico Heist olarak adlandırılan bir paket güncelleme, 15 Aralık’tan itibaren aktif bir şekilde kullanılabilecek. Bu güncellemenin en önemli özelliği ise hiç şüphesiz devasa bir harita getiriyor olması.

GTA online güncellemesi oyunu daha eğlenceli yapacak

Rockstar Games tarafından yapılan açıklamada, “Dünyanın en güvenlikli gizli adalarından bir tanesi olan Cayo Percio’ya girmek için bir bulabilmek tamamen sana kalmış. Burada bulunan güvenlik güçlerini etkisiz hale getir ve değerli kanıtın yanında taşıyabildiğin kadar sanat eseri, altın ve uyuşturucu parasıyla birlikte kaç.” ifadelerine yer verildi.

GTA online büyük harita güncellemesi

Grand Theft Auto Online oynayanlar için 15 Aralık tarihi hiç normal bir gün olmayacak. O gün çok fazla güncelleme gelmesi ve bu güncellemelerin hızlı bir şekilde oyuna dahil edilmesi planlanıyor. Herkesin eve kapandığı şu günlerde böyle haberler oyuncuları fazlasıyla sevindirebiliyor.

GTA online oyunu muhtemelen uzunca bir süre sık sık güncelleme almayacak. Bunun yerine güncellemelerin daha az olması bekleniyor. Son harita güncellemesinden sonra diğer harita güncellemelerinin ne zaman geleceği ise açıkçası pek netleşmedi. Sizce gelecek yeni harita güncellemeleri neleri değiştirebilir? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.