GTA 6 çıkış tarihini beklerken GTA 5 modları çıkıyor!

GTA

Oyun severler sabırsızlıkla GTA 6’nın çıkış tarihini bekliyorlar. Henüz bu oyun resmi olarak duyurulmuş değil fakat genel kanı yeni GTA oyununun 2025 yılında çıkacağı yönünde. Bu arada GTA fanları da boş durmuyorlar. İşte oyun için yayınlanan son modlar.

GTA 6 çıkış tarihini beklerken GTA 5 modları çıkıyor! Bugünlerde Grand Theft Auto denildiğinde akla gelen tek şey seriye dahil olması beklenen GTA VI oyunu. Ancak amatör geliştiriciler, henüz GTA V’in miadını doldurmadığı konusunda hem fikir. Bu fikirden hareketle yola çıkan ve daha önce pek çok önemli modun altında imzası bulunan ünlü bir amatör gelişim grubu, GTA V için daha önce yayınladıkları NaturalVision modunun yeni sürümünün beta versiyonunu servis etti.

GTA Online yavaş yükleme problemi bir oyuncu tarafından düzeltildi!

Eğer GTA V’i daha önce yüksek kalitede oynadıysanız bilirsiniz, bu oyun zaten kendi haliyle bile zamanının çok ilerisinde bir grafik yapısına sahip. Ancak oyunun 2013 yılında çıktığı düşünülecek olursa, üzerinden neredeyse 10 senenin geçmesi bazı özelliklerinin anlamsızlaşmasına neden olabiliyor.

Suudi Arabistan yetkilileri Activision, EA ve Take-Two hisseleri satın aldı

GTA 5 fanları için güzel haber!

İşte bu durumu grafik yönünden ele alan tasarımcılar NaturalVision ile oyundaki grafiklerin üzerinden geçmiş ve bu grafiklerin daha gerçekçi görülmesini sağlamıştı. Şimdi üzerinde çalışılan NaturalVision Evolved paketi ise, grafik kalitesini arşa çıkaracak.

ge3

NaturalVision Evolved şu an için beta sürümü ile karşımızda. Ancak bu sürüm incelendiğinde bile 3D görünüm imkanı veren ağaçlar, yollar, kaldırımlar, ekibin ne kadar başarılı bir işe imza attığını görmemizi sağlıyor. Öte yandan yeni modun tam sürümünün ne zaman karşımıza çıkacağına yönelik şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Ancak NaturalVision paketiyle benzer bir yol izlenecekse, Evolved modunu da önümüzdeki birkaç hafta içerisinde görebiliriz demektir. GTA 6 çıkış tarihini beklerken GTA 5 modları çıkıyor!

TikTok bazı içerikler için ödeme talep edebilir