GoW Ragnarok oyun içi özellikleriyle mest edecek

God of War dizisi

Küresel Erişilebilirlik Farkındalık Günü kutlamalarında Santa Monica Studio, God of War Ragnarok’un duyuru fragmanının yeni bir sesli versiyonu da dahil olmak üzere bir dizi yeni erişilebilirlik özelliğini duyurdu.

GoW Ragnarok oyun içi özellikleriyle mest edecek. God of War‘daki tüm erişilebilirlik seçenekleri öne çıkarıldı ve Ragnarok‘a 60’tan fazla ayarlanabilir yeni özellik eklendi. Tanımlanan özelliklerden bazıları; otomatik sprint, altyazı / altyazı boyutu ve renginin yanı sıra karakterleri arka planda daha görünür hale getirecek yüksek kontrast modunu içeriyor Yakınlarda etkileşimli bir nesne olduğunda sesli ipuçları veren zarif bir özellik de var.

GoW Ragnarok

God of War‘da, oyuncunun bir sonraki adımda ne yapması gerektiğinin belli olmadığı birkaç zaman vardı ve bunun gibi bir özelliğin olması, takılma sayısını azaltmaya kesinlikle yardımcı olacaktır.

GoW Ragnarok oyun içi özellikleriyle mest edecek

GoW Ragnarok

Erişilebilirlik özellikleri herkesin işine geliyor ve pek çok yayıncı bunu ciddiye alıyor gibi görünüyor. The Last of Us 2 ve Horizon Forbidden West de çok çeşitli uyarlanabilir ihtiyaçları kapsayan kapsamlı seçeneklere sahipti.

GoW Ragnarok

Microsoft ve Twitch gibi diğer yayıncılar ve platformlar da ürünlerini ihtiyaçları ne olursa olsun herkes için yapmak için çaba sarf ediyor gibi görünüyor. Kısa süre önce Microsoft, engelli kişilerin Xbox Adaptive Controller gibi uyarlanabilir teknolojileri geliştirme konusunda Microsoft ile birlikte çalışabilecekleri yeni ve geliştirilmiş bir Kapsayıcı Teknoloji Laboratuvarı açtığını duyurdu. Ve Twitch’te yayın hizmeti, engelli birçok yayıncıya dikkat çekerek ve platformu daha kapsayıcı hale getirmek için yaptıklarını paylaşarak Küresel Erişilebilirlik Farkındalık Günü’nü kutluyor.

Amazon şirketi hakkında şok iddia!