Google yerli restaurantları destekleyecek işte yeni özellik

Google'ın topladığı

ABD merkezli teknoloji şirketi Google, yerli restaurantları desteklemek için çok önemli bir karar aldı. İşte konuyla alakalı merak edilen detaylar.

Google yerli restaurantları destekleme kararı aldı. Şirket her ne kadar son dönemlerde Türkiye’de çok fazla problem yaşasa bile yine de farklı hizmetler sunmaktan vazgeçmiyor. Özellikle de yerel işletmelere verdiği destek çok fazla takdir topluyor. Google tarafından alınan yeni bir karar ile birlikte yerel restaurantların da özel olarak korunacağı söylendi.

Google tarafından geliştirilecek bu özel koruma elbette mecazi anlamda. Şirket paket servisleri destekleyerek onları korumak istiyor. Google ana sayfasına girdiğinizde hemen aşağıda bu butonu görmeniz mümkün.

Google pandemi sorunlarını aşmak istiyor

Google ana sayfasının hemen aşağısında “yerel restaurantları destekle” isimli bir buton var. Buraya tıkladığınızda karşınıza yerel restaurantların olduğu bir harita çıkacak. Bu haritaya tıklarsanız paket servisi yapan yerleri görebilirsiniz.

Google yerli restaurantları

Pandemi nedeniyle restaurantlar büyük bir zarar gördü. Hiçkimse henüz bu salgının ne zaman biteceğini bilmiyor. İşte tam da bu yüzden uzun bekleyiş devam ediyor. Bazıları, pandeminin aşı sayesinde hemen biteceğine inanırken kimileri de buna pek ihtimal vermiyor. Ancak çoğu kişide umutların yüksek olduğunu söylemek mümkün.

Bu sistem ile birlikte restaurantlara az da olsa destek sunulacağı söyleniyor. Bu sayede onların pandemi nedeniyle aldıkları zarar azaltılabilir. Şirketin özellikle kendi haritalar uygulaması üzerinden hizmet vermesi de öne çıkmak istediğini gösteriyor.

Sizce bu ve buna benzer sistemler restaurant gibi işletmeleri ayağa kaldırabilir mi? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.