Google, uçuş ve oteller için yeni özellikler ekledi

Google, uçuş ve oteller için yeni özellikler ekledi

Yaz hızla yaklaşıyor ve birçok insan belki de birkaç yılın ardından koronasız bir tatile hazırlanıyor. Google, insanların plan yapmalarına yardımcı olmak için bazı kullanışlı seyahat güncellemeleri yayınlıyor. İşte detaylar.

Şirket eklediği özellikler arasında, yükseltilmiş uçuş fiyatı takibi ve otel bulma ve daha sonrası için kaydetme yolları gibi ayrıntılar sunduğunu duyurdu. Nereye gitmek istediğinizi biliyorsanız ve seyahat tarihleriniz esnekse bu özellik tam size göre olabilir. Google Flights yeni güncellemesi ile kullanıcıların iki şehir arasındaki uçuş fiyatlarını altı aya kadar takip etmelerini sağlayacak. Bu süre içinde normalden daha düşük ücretler tespit ederse, bir e-posta bildirimi alacaksınız. Şirket, uzun süredir insanların belirli tarihler için iki havalimanı arasındaki uçuşları takip etmesine izin veriyor, ancak bu, uçuşların çok daha pahalı olabileceği uzun mesafeli destinasyonlar için özellikle kullanışlı olacak bir detay.

Google, uçuş ve oteller için yeni özellikler ekledi

Ne zaman ve nereye gideceğinizi öğrendikten sonra kalacak bir yere de ihtiyacınız var. Şirket bunun için de bazı kolaylıklar sunacak. Google, otel arayanlara yardımcı olabilecek bazı özellikler ekliyor. Konferans veya düğün gibi bir etkinlik için seyahat ediyorsanız, başınızı yakınlarda bir yerde dinlendirmek isteyebilirsiniz. Bugünden itibaren, Google’ın seyahat sitesi 15 veya 30 dakikalık yürüme veya sürüş mesafesinde kalacak yerleri gösterecek. Yeni harita filtreleri, harika gezi, yemek veya alışveriş seçeneklerinin bulunduğu mahalleleri bulmanıza da yardımcı olabilir.

Benzer şekilde, seyahat sitesinin Keşfet seçeneği artın “Yakınları keşfet” özelliğini sunacak. Beklenen hava durumu ve ortalama otel fiyatları gibi ayrıntılar gösterilecek. Bu da çok ihtiyaç duyulan bir hafta sonu kaçamağı planlamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca oteller ve kiralık tatil yerleri için daha sonra kullanmak üzere kullanabileceğiniz yeni bir yer imi simgesi de mevcut.

Acer, Bahar Küresel Lansman Etkinliğini 18 Mayıs’ta gerçekleştirecek