Google Translate’te İnanılmaz Özellik!

Google Translatete Inanilmaz Ozellik

Dünyanın en büyük arama motoru olarak kabul gören Google Translate servisinde fark yaratmaya hazırlanıyor.

Teknoloji devi her alanda gerçekleştirdiği yenilikler ile öncü firma özelliğini korumaya devam ediyor. Translate servisinde gideceği yenilik ile tüm kullanıcılarını kendine bağlamaya devam edecek.

Google Translate'te Inanilmaz Ozellik!

Dünyanın en büyük arama motoru unvanını elinde tutan teknoloji devi geliştirdiği yeni özellik ile tüm kullanıcılarını kendine hayran bırakacak. Google Translate servisinde fark yaratmaya hazırlanan şirket yeni özelliği ile fotoğraf ya da kamera ile resim çekilmesi sonrasında gönderme işleminden sonra Translate özelliğini çalıştırabilecek.

En popüler çeviri uygulaması olarak bilinen teknoloji devinin Translate servisi yakın zamanda içinde büyük ve oldukça önemli bir güncellemenin yayınlayacağı belirtiliyor. Söz konusu güncelleme ile kamera görüntüleri üzerinden canlı olarak desteklenen diller arasında çeviri yapılabilecek. Translate servisinde canlı çeviri işleminin yapılabilmesi için gereken tek şey ise kamerayı açıp yazıya doğru tutmak. Görüntü ekrana geldiği zaman bir arayüz çıkacak ve buradan çevrilmesini istediğiniz dil seçilerek işlem tamamlanacak. Yani herhangi bir görüntüyü kaydetmenize de gerek olmayacak.

 

İlk olarak kameradan canlı çeviri işlemini İngilizce, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça ve Fransızca dilleri desteklenecek. Aynı zamanda ilk etapta sadece İngilizce dilinden diğer altı dile çeviri yapılabilecek.

Google Translate servisinin sonraki güncellemesinde ki yenilikler bununla da sınırlı değil. Konuşma üzerinden de çeviriyi destekleyecek olan servis ile İngilizce konuşan bir kişiye telefonu doğrultarak, bu servis sayesinde desteklenen diller ile çevirisini dinleyebileceksiniz. Sözlü ve yazılı iletişim için vazgeçilmez unsur olarak hayatımızda kalmaya devam edecek olan popüler çeviri servisine Türkçe dil desteğinin ne zaman geleceği hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

Sanal Gerçeklik İle Pokemon Deneyimi!