Google’dan Büyük Yenilik!

Googledan Buyuk Yenilik

Başarılı web tarayıcısı Google Chrome geliştirdiği yeni özellik ile kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor.

Windows 10’un her şekilde piyasaya geleceği haberinin peşinden Google kolları sıvadı ve kullanıcılarına daha iyi bir hizmet verebilmek adına yeni bir özellik geliştirdi.

Google'dan Buyuk Yenilik!

Özellikle Windows 10 işletim sisteminin tüm platformlar için geleceği bilgisinden sonra arama motoru devi Google harekete geçti ve Microsoft’un hamlesiyle aynı önemi taşıyan bir adım attı. Arama motoru devinin Android PC entegrasyonuna yoğunlaştığı belirtiliyor. Android PC ile Google’da tüm platformlarda olmayı amaçlıyor.

Bu durumun en somut örneği ise internete düşen yeni bir haber. Habere göre Google, Android uygulamalarını bilgisayarda çalıştırmaya olanak sağlayan bir Chrome internet tarayıcısı eklentisi yayınladı. ARC Welder olarak isimlendirilen programın APK’sı bilgisayarınıza iniyor ve Chrome’a entegre olarak çalışmaya başlıyor.

Google’ın başarılı web tarayıcısı Chrome’a entegre olarak yayınlanmasının temel nedeni ise web tarayıcısının sadece masaüstünde değil, Linux, Mac, Chrome OS ve Chromium tabanlı çalışan bir çok işletim sistemi desteğinin olması göstereliyor. Android PC sürümünün geliştiriciler için olduğu duyurulsa da sıradan kullanıcılar için de bir çok kullanım şekli bulunuyor.

GTA V PC Görselleri Göz Dolduruyor!