Google telefon uygulamasını herkes kullanabilecek

Google drive güncellemesi geldi

Google Android cihazlarda bulunan telefon uygulamasını artık bütün akıllı telefon modellerine getiriyor. Böylece şirketin bu uygulamayı daha fazla kullanılır hale getirmesi bekleniyor.

Bundan kısa bir süre önce Android One ve Avrupa’da satılan Xiaomi markalı akıllı telefonlarda varsayılan çevirici uygulaması olarak gelen “Telefon”, zaman geçtikçe farklı formatlara dönüşmeye başladı. Kullanıcıların arama deneyimi gözle görülür bir şekilde yükseliş gösterdi. Bu durum hem akıllı telefon kullanıcılarına hem de Google şirketine büyük bir artı kazandırdı.

Google telefon uygulaması yeni detaylar alabilir

Şu an geldiğimiz noktada ise telefon uygulaması sadece Google cihazları için kullanılmıyor. Aynı zamanda diğer akıllı telefonlarda da bu uygulamanın kullanıldığı görülebiliyor.

Google Koronavirüs süreci

Gelen bilgilere göre kullanıcılar; ColorOS 7.1 ile çalışan Oppo Find X2 Pro’ya ve LG V60 ThinQ’ya Telefon uygulamasını yüklemeyi başardı. Tüm bunlara ek olarak uygulamanın hâlen daha desteklenmediği birçok telefon yer alıyor. OxygenOS ile çalışan OnePlus 6T veya OneUI 2.1 ile çalışan Samsung Galaxy S20 Ultra’nın Telefon uygulamasını desteklemediği gelen bilgiler arasında.

OnePlus 8 Pro MEMC çipi ile akıcı görüntüleme deneyimi sunacak!

Google tarafından sunulan telefon uygulaması şimdilik her telefon için kullanıma hazır değil. Ancak ilerleyen zamanlarda bütün akıllı telefonlar bu uygulamayı kullanabilecek düzeye gelebilir. Eğer bu uygulamayı telefonunuz üzerinden kullanma imkanı bulduysanız, düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.