Galaxy Note 20 Plus 5G Geekbench testinde ortaya çıktı!

Galaxy Note 20 4

Tanıtımına daha aylar olan Galaxy Note 20 Plus 5G Geekbench tesinde ortaya çıktı. Samsung bakalım performans konusunda ilerleme kaydetmiş mi?

Samsung, 2020’nin son çeyreğine doğru karşımıza yeni Note modeli olan Galaxy Note 20 ailesi ile çıkacak. Tanıtımına daha aylar olan Galaxy Note 20 Plus modeli ise bugün Geekbench performans testinde görüntülendi. Henüz prototip aşamasında olan telefon aldığı puanlar ile isminden söz ettirmeyi başaracak gibi görünüyor.

Telefon Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 985 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 3220 puan almayı başarıyor. Galaxy S20 ailesinden daha hızlı olacak olan bu telefonda şimdilik 8 GB RAM’in yer alacağı testte ortaya çıkıyor. Ancak tahminlerimize göre bu modelin 12 GB RAM’lik sürümü de bulunacak.

Vivo S6 5G tanıtıldı! Özellikler fiyatına göre bomba!

Gücünü Snapdragon 865 yonga seti / Exynos 990 yonga setinden alacak olan telefon, tasarımsal açından Galaxy S20’nin hatlarına benzer bir yapıda olacak. Gelmiş S-Pen ve kamera özellikleri ile gelecek olan bu modelin, S20 ailesinden bir iki gömlek daha üstün olacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Note 20 Plus

Özellikle iş alanında hayat kolaylaştıran özellikleri ile dikkat çeken Note ailesi 2020 yılında da başarılarına yenisini ekleyecek gibi görünüyor. Kamera konusunda 108 Megapiksel sensörün yer almasına kesin gözüyle baktığımız bu telefon, muhtemelen 1.000 dolar bandını çok rahat bir şekilde aşacak.

Türkiye’de ise yükselen kurlar ve vergilerden dolayı 10.000 TL bandını aşacak olan telefon, bakalım beklendiği gibi S20 ailesi gibi başarılı olabilecek mi?