Android için Qualcomm yapımı ve 5 uygulama!

qualcomm yapimi uygulamalar

#İŞBİRLİĞİ

Dünyanın en büyük mobil işlemci üreticilerinden Qualcomm’u, son yıllarda akıllı telefon ve tablet bilgisayar işlemcileriyle yakından tanımaya başladık. Peki ya bu firmanın Google Play Store’da yayınladığı mobil uygulamalar var dersek? Bu dosyamızda Qualcomm yapımı 5 Android uygulamasını derledik.

qualcomm-yapimi-uygulamalar

Mobil teknolojilere meraklı olan herkes Qualcomm’u bilir. Snapdragon serisi işlemcileriyle mobil sektörün vazgeçilmezi olan Qualcomm, Android işletim sistemi akıllı telefonların adeta güç kaynağı. Ancak bu firma sadece işlemci üretmiyor. Aynı zamanda bir uygulama yayıncısı. Yine mobil teknolojiler alanında uygulamalar yayınlıyor. Geliştiriciler, meraklı kullanıcılar ve öğrenciler için geliştirilen uygulamalar arasında bir oyun bile var.

İlerleyen sayfalarda Qualcomm tarafından Google Play Store’da yayınlanan 5 Android uygulamasını bulabilirsiniz. Uygulamalar oldukça işlevsel ve dikkat çekici. Performans ve pil tüketimi konusuna meraklı olanları ilerleyen sayfalara davet ediyoruz. Uygulamaların indirme linklerini yine ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz. Bu uygulamalar haricindeki önerilerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.