Google Play Store için küçük değişiklik!

Google Play Store

Google Play Store bugün aldığı güncelleme ile küçük çaplı yenilikler ile kullanıcıların karşısına çıktı. İşte o yenilikler!

Google, son zamanlarda Fotoğraflar, Gmail ve Haritalar gibi uygulamalarının bazılarında küçük çaplı değişiklikler yapmıştı. Güncellemeler ile birlikte Google Haritalar ve Gmail  Hesaplarına geçiş yapmak için yumuşak bir jest eklenmişti. Şimdi ise benzer bir tasarım Google Play Store için kullanıma sunuldu.

Xbox Series X çıkışında korsana yenik düşebilir!

Play Store’un son güncellemesiyle birlikte, sağ üst kısımda kullanıcının profil resmi gösteriliyor. Profil resmine dokunduğunuzda, cihazda bulunan Google hesaplarını gösteren tam bir menü açılıyor. Ayrıca başka bir hesap eklemenize ve hesapları yönetmenize olanak tanılıyor. Gmail’e benzer şekilde, profil resmindeki hızlı bir kaydırma hareketi hesaplarda hızlı bir şekilde geçiş yapmanızı sağlıyor.

Google Play Store

Ayrıca, hesap değiştirici konumundaki değişiklik sayesinde gezinti çubuğu artık daha kısa hale geliyor. Bununla birlikte, ayarlar ve hesap bilgileri yalnızca gezinme çubuğu üzerinden yönetilebiliyor.

Güncelleme, 19.3 ve sonraki sürümlere sahip cihazlara kademeli olarak dağıtılıyor. Güncellemeyi hala yükleyemediyseniz ve beklemek istemiyorsanız; Google Play Store’un Depolamasını ve önbelleğini temizleyerek son son sürümü yükleyebilirsiniz. Uygulama hala güncellenmediyse buradan APK. dosyasını indirebilirsiniz.

Bu tip güncellemeler bildiğiniz gibi kademe kademe sunuluyor. Güncellemeler ile gelen yenilikleri hemen kullanmak istiyorsanız, APKMirror gibi sitelerden uygulamaların güncel APK. dosyalarını indirebilirsiniz. Ancak başka siteler göz atmamanızı çünkü diğer sitelerde APK. dosyalarının modifiye edilmiş olabileceğini belirtelim.