Google Gmail Android için değişiklik yapıldı

Google Gmail Android

Google Gmail Android için “2020.05.17.313130477” kodlu sürüm yayınlandı ve bazı değişikliklerin önü açıldı. İşte merak edilen bütün detaylar.

Google Gmail Android uygulamasında, e-posta oluşturma butonunun tasarımında bazı değişlikler yapılıyor. Firmanın Android platformundaki yeni Gmail uygulamasına baktığınızda, hemen alt kısımda yer alan e-posta oluşturma bölümü revize edildi. Yeni bir e-posta oluşturmanız için üzerinde ‘+’ olan bir bölüm kullanılıyordu. İşte tam da bu kısmın tasarımında bazı değişiklikler yapıldı. İlk etapta, tasarımın sadece küçük detaylarla sınırlı kalması tepki topladı.

Google Gmail platformu yeni tasarımlardan yararlanabilecek

Google uzun bir süredir Gmail ile ilgili bazı değişiklikler yapıyordu. Özellik ve tasarım konusundaki değişimler birçok kişi tarafından takdirle karşılandı. Burada artık bir ‘+’ yerine kalem yer alıyor ve yanına “Oluştur” ifadesi katılıyor. Böylece firma, çok uzun bir süredir kullanımda olan tasarımda değişikliğe gitmiş oldu.

Google Gmail Android

Bu simgenin yerine kalem simgesini ve Oluştur” ifadesini getiren Google, yeni tasarımların da önünü açmış oldu. Görünümün değişmesi, uygulama ile ilgili değişiklik yaratmayacak. Google firması sadece küçük bir tasarım değişikliği yaptı diyebiliriz. Ancak çok eskiye dayanan Gmail iç görünümü için bu, ateşleyici bir değişim oldu. Muhtemelen firma kısa bir süre içerisinde çok daha yeni değişiklikler yapacaktır.

Oppo Reno4 ve Reno4 Pro için resmi tanıtım videosu yayınlandı!

Şirket, Gmail uygulaması için yaptığı yeni yazılım güncellemesini herkese yaydı. Eğer Android işletim sistemini kullanıyorsanız, Gmail güncellemesi almış olma ihtimaliniz çok yüksek. Fakat tasarımla ilgili bir değişiklik karşınıza çıkmazsa, Google Play Store üzerinden güncelleme yapabilirsiniz. Eğer bu yeni tasarımı kullanma fırsatınız olursa, yorumlarınızı bize iletmeyi unutmayın.