Google Play Store güncelleme sorunu!

google play store android1

Google Play Store’da olmayan güncelleme uyarısı alınıyor. Uygulama üzerinde güncelleme yapmanız gerekir ve güncelleme gerekir şeklinde uyarılar alınmaya başlandı. Yani Google Play Store güncelleme sorunu olmayan güncellemellerden kaynaklanıyor.

Sıkıntı burada başlıyor, çünkü aslında herhangi bir güncelleme yer almıyor. Güncelleme olmamasına rağmen bu uyarıyı vermesi bazı kullanıcıları çileden çıkardı, destek kısmından konu hakkında Googla’a kısa sürede binlerce şikayet geldi. Bazı kullanıcılar kendilerinde sorun olduğunu düşünerek yeniden yükleme veya virüs mü var şeklinde tedirginlik yaşadı. Google Play Store olmamasına rağmen güncelleme uyarası kullanıcıların aynı zamanda kafasını karıştırdı.

The Elder Scrolls: Blades Nintendo Switch için tanıtıldı!

Google Play Store güncelleme sorunu!

Tüm bunların yaşanmasını Google konu hakkında bir açıklama yaparak engelleyebilirdi. Ancak Google konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Platformda kullanıcılar tarafından Hayalet Güncelleme şeklinde adlandırılan durumun ne zaman ortadan kalkacağı bir açıklama yapılmadığı için bir bilgi verilmiyor. Ancak konu hakkında şu an endişelenecek bir durum yer almıyor.

Alınan bu hata farklı yüklü uygulamalarında da yaşanıyor. YouTube ve Google Chrome gibi uygulamalarda da yaşanıyor. Bu uygulamalar dışında diğer temel uygulamaları için de uyarı alınırken her ne kadar ağız birliği ile kısa süreden giderilir düşüncesi olsa da kullanıcıları rahatsız ediyor. Google Play Store güncelleme gerçekten gelecek mi bu da şu an için muamma. Bu hata tüm android cihazlarında yaşanıyor. Yani telefon modeli farketmeksizin her kullanıcı bu hatayı alıyor. Google’ın kısa sürede sorunu gidermesi ve açıklama yapması bekleniyor.