WhatsApp depolama alanı sorunu çözüldü!

WhatsApp depolama alanı sorunu

Geçtiğimiz hafta sadece iOS cihazlarda yaşanan WhatsApp depolama alanı sorununu düzelten güncelleme yayınlandı.

Son günlerde WhatsApp hem Android hem de iOS platformları için güncellenmişti. Öncelikle arayüzde ve medya gönderip almada bazı iyileştirmeler içeren bir güncelleme alan WhatsApp, sonrasında ise PDF dosyaların gönderilip alınmasını sağlayan ikinci bir güncelleme ile karşımıza çıkmıştı.

iCloud Drive, Google Drive, OneDrive ve Dropbox gibi popüler bulut depolama çözümlerinden paylaşım yapılmasına olanak tanıyan güncelleme önemli bir sorunun da çözümünü beraberinde getiriyor.

WhatsApp depolama alanı sorunu çözüldü!

Sadece bazı iPhone modellerinde yaşanan WhatsApp depolama alanı sorunu, telefonunuzdaki tüm kullanılabilir boş alanı hızlı bir şekilde dolduruyor. Telefon uyarı verdikten sonra yer açmak için bir uygulama ve dosya silseniz bile, açılan yeni boş alan da birkaç dakika içerisinde yeniden doluyordu. Bu soru ülkemizdeki iPhone kullanıcıları arasında da görüldü. Herhangi bir sebep olmadan dolan bu boş alan için WhatsApp’tan bir açıklama gelmeden direkt olarak güncelleme yayınlandı.

WhatsApp 2.12.15 versiyonu, beraberindeki değişiklikler listesinde ilk sırada bu soruna yer verdi. Yani WhatsApp depolama alanı sorununu kabul etti. Eğer siz de geçtiğimiz haftadan bu yana sıkça yetersiz hafıza şeklinde bir uyarı alıyorsanız, App Store üzerinden WhatsApp’ı güncellemeyi ihmal etmeyin.

Tablet ve telefonlar için 7 kablosuz oyun kontrolcüsü!


Yorumlar kapatıldı.