Google Pixel Watch 3’ün Tanıtım Videosu Sızdı

Pixel Watch

Son günlerde yeni Pixel serisi telefonlar ve saatlerle ilgili o kadar çok sızıntı oldu ki herhangi birine yetişmek zorlaştı. Daha önce sizlere Google Pixel Watch 3’ün fiyatlandırmasını paylaşmıştık. Şimdi yeni nesil akıllı saatin tanıtım videosu ortaya çıktı. Böylece 45 mm’lik model yeniden doğrulanmış oldu.

Bu aralar sızıntı haberlerle ön plana çıkan Android Headlines, Google Pixel Watch 3‘ün tanıtım videosunu yayınladı. Yeni saatin iki farklı kasa çapıyla geleceği daha önce birçok kez raporlanmıştı. Fiyat sızıntılarında da iki modelin ne kadardan satılacağı belli olmuştu. Toparlayacak olursak tanıtım videosu 41 ve 45 mm’lik modelleri gözler önüne seriyor. 45 mm’lik modelde çerçeveler biraz daha incelmiş ve ekran kenarlara doğru büyümüş görünüyor. Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Google Pixel Watch 3

Google Pixel Watch 3’ün Watch 2’ye kıyasla %20 daha hızlı şarj olacağı söylenirken, 24 saatlik pil ömrü sunacağı da iddia ediliyor. Saat kullanıcının koşunu takip edip, koşuda en iyi performansını geçmesi için ipuçları verecek ve gerçek zamanlı tavsiyelerde bulunacak. Cihazda son aktiviteyi, uykuyu, nabız seviyelerini tutan ve karşılaştıran yeni bir kardiyo uygulaması yer alacak.

Google Pixel Watch 3

İddia edilene göre Google Pixel Watch 3 fiyatları da şu şekilde:

41 mm’lik Pixel Watch 3

Wi-Fi modeli: 349 dolar
LTE modeli: 449 dolar

45 mm’lik Pixel Watch 3

Wi-Fi modeli: 399 dolar
LTE modeli: 499 dolar

Google, 13 Ağustos’ta düzenleyeceği etkinlikle Pixel 9 serisini tanıtacak. Tüm detayları önümüzdeki hafta öğreneceğiz.

Bilim Dünyasından Çılgın Proje: Ay’da Bir DNA Deposu Kurulabilir