Google Pixel kullanıcıları ilginç bir deneyim yaşıyor

Google Pixel 7

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Google, ilginç bir şekilde Pixel kullanıcılarına karşılıksız para dağıtmaya başladı.

Google Pixel kullanıcıları ilginç bir deneyim yaşıyor. Google, yenilikçi teknolojisi ve hizmetleri ile tanınan bir şirkettir. Ancak, acaba Google aniden para vermeye başlasa ne olurdu? Bu ilginç bir düşünce, ancak gerçekçi bir iş stratejisi değil. Ancak, bazı Pixel kullanıcıları, şirketten birkaç dolardan 1.000 dolara kadar beklenmedik ödemeler aldıklarını bildirdi. Bildirimler, şirketin yeni özelliklerini veya hizmetlerini test etmek anlamına gelen Google Pay Remittance deneyimi için “dogfooding” yaptıkları için ödüllendirildiklerini iddia etti.

Başlangıçta bu bilgi biraz manasız ve bir o kadar da imkansız gelebilir, ancak bazı şanslı Pixel kullanıcıları gerçekten Google Pay hesapları vasıtasıyla para almış gibi görünüyor. Teknoloji gazetecisi Mishaal Rahman da bu konuya ilişkin bir tweet atarak “Uhhh, Google Pay şu anda kullanıcılara rastgele ücretsiz para veriyor gibi görünüyor.

Google Pixel 7a

Ben Google Pay’i açtığımda, ‘Google Pay Para Transferi deneyimini test etmek için testler yaptığımdan dolayı 46 dolarlık ödülüm olduğunu gördüm” diye yazdı. Beklenmedik para yatırımları, kullanıcıların Google’ın ne kadar ödeme yaptığını ve kaç kişinin rastgele seçildiğini merak etmelerine neden oldu.

Google Pixel kullanıcıları ilginç bir deneyim yaşıyor

Google Pixel Fold

Google’ın para vermesi fikri mantıklı görünmese de, şirket bu ödemelerin yanlışlıkla yapıldığını belirtti ve yanlışlıkla yapılan ödemeleri geri almaya çalışmadı. Google tarafından alıcılarına gönderilen bir e-postada, şirket yanlış krediler için özür diledi, ancak “krediyi tersine çeviremezsek, para sizin hesabınızda kalacaktır.

Google Pixel Watch prototip örneği bir restoranda bulundu!

Başka bir işlem gerekli değildir” ifadesini kullandı. Ödemelerin ne kadar süreceği veya kaç kullanıcının bunları alacağı belirsiz olsa da, şu anda bazı Pixel sahipleri beklenmedik bir gelirin keyfini çıkarmaktadır. Google Pixel kullanıcıları ilginç bir deneyim yaşıyor.

Apple, iOS 16.4.1 güncellemesini yayınladı! Kritik güvenlik açıklarını düzeltiyor!