OPPO güncelleme desteği konusunda sözünü tutmaya devam ediyor

oppo find x6 1

Çinli teknoloji şirketi Oppo, bir taraftan yeni akıllı telefonlarını geliştirirken, diğer taraftan ise mevcut cihazlara güncelleme desteği sunmaya devam ediyor.

OPPO güncelleme desteği konusunda sözünü tutmaya devam ediyor. OPPO, Çin’de Find X6 Pro kullanıcıları için heyecan verici bir güncelleme yayınladı ve ColorOS 13.1’in indirilmeye hazır olduğunu duyurdu. Şu anda Çin’de dağıtılan güncelleme, PGEM10_13.1.0.122 (CN01) sürüm numarasına sahip ve 185.45MB boyutunda bir indirme dosyası sunuyor.

Oppo Find X6

ColorOS 13.1 güncellemesi, sistem, iletişim ve kamera alanlarındaki optimizasyonları ve yükseltmeleri getiriyor. Kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak cihazın işlevselliğini arttırmak için tasarlanmıştır.

İlk olarak, sistem stabilitesi artırıldı ve daha akıcı ve verimli hale getirildi. ProXDR ekran iletişiminin başlatma hızı optimize edildi, uygulamaların daha hızlı yüklenmesini sağlayarak kullanıcılara daha hızlı bir deneyim sunuldu.

oppo find x6 2

OPPO güncelleme desteği konusunda sözünü tutmaya devam ediyor

İletişim özellikleri de geliştirildi. Güncelleme, mobil ağ uyumluluğunu, Bluetooth bağlantı stabilitesini ve WLAN bağlantı stabilitesini iyileştirdi. Kullanıcılar, artık sorunsuz bağlantılar ve daha iyi performans keyfi yaşayabilirler.

oppo

OPPO Find X6 Pro ColorOS 13.1 güncellemesi ayrıca, kullanıcıların daha keskin ve daha net fotoğraflar çekmelerine olanak sağlayan orta ila uzun odak uzaklığındaki keskinleştirme etkisini içeren çeşitli kamera optimizasyonları getiriyor. Gece sahneleri çekerken önizleme deneyimi iyileştirilerek, düşük ışık koşullarında daha iyi kalitede fotoğraflar elde edilebiliyor.

Ayrıca güncelleme, bazı sahnelerin senteziyle ilgili sorunu ve kameralar arasında geçiş yaparken bazı sahnelerde renk atlamaları sorununu da çözdü. Ayrıca, bazı modlarda Hasselblad özel filigranlarının anormal görüntülenmesi sorununu da düzeltti. OPPO güncelleme desteği konusunda sözünü tutmaya devam ediyor.

Samsung Galaxy Tab S9 ve Tab S9 Ultra’nın özellikleri ortaya çıktı