Google Pixel Fold lansmanı, Samsung Galaxy Z Fold 5 ile aynı zamanda yapılabilir

bn

Arama motoru devi Google bilindiği gibi uzun süredir, katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor. Google Pixel Fold olarak geleceği düşünülen telefon için yeni bilgiler geldi.

Google Pixel Fold’ın piyasadaki en iyi katlanabilir akıllı telefonlarla ile başa çıkabilecek özelliklerle geleceği söyleniyor. Şu an piyasadaki en dominant firmalardan olan Samsung’un çıkaracağı Galaxy Z Fold 5 ile rekabet edecek seviyede olacağı söylenirken aynı zamanda tanıtım tarihleri de aynı olabilir.

Gelen bilgiler Pixel Fold’un bu yılın üçüncü çeyreği olan Temmuz-Eylül çeyreğinde seri üretime gireceğini gösteriyor. Bunla beraber Samsung Display’den bir kaynak, şirketin Google Pixel Fold’un yanı sıra Galaxy Z Fold 5 için de sipariş aldığını iddia etti. Pixel Fold’un, bu yılın Temmuz veya Ağustos aylarında üretime başlayacak olan 7,57 inçlik uzun bir OLED birincil ekrana ve daha küçük bir 5,6 inçlik kapak ekranına sahip olacağı bildiriliyor.

Google Pixel Fold

Kısacası Pixel Fold’un lansmanının Galaxy Z Fold 5’in piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk gelebileceği anlamına geliyor. Farkında olmayanlar için, Güney Koreli teknoloji devi, piyasadaki en büyük katlanabilir telefon üreticisi. Bu nedenle, Google’ın piyasaya sürülme zaman çizelgesiyle aynı zamanlarda büyük bir katlanabilir telefon sürümüyle karşı karşıya kalması gerekebilir. Başka bir deyişle, Pixel Fold’un satışları da bu lansman penceresinden etkilenebilir.

Pixel Fold ile ilgili teknik detaylar tam olarak belli değil, ancak kutudan çıkar çıkmaz Android 14L’de çalışması muhtemel. Farkında olmayanlar için, işletim sisteminin L sürümü temel olarak daha büyük ekranlı cihazlar ve tabletler anlamına geliyordu ve çoklu göreve odaklanıyordu.

OnePlus Buds Pro 2 renk seçeneklerini ortaya çıktı