Samsung Galaxy S20 kamera güncellemesi aldı

Samsung Galaxy S20 kamera güncellemesi

Birçok kişinin beğenisini kazanan Samsung Galaxy S20 kamera güncellemesi ile gündemde. Şirketin uzun bir süredir bu akıllı telefonunda kamera problemi yaşadığı zaten biliniyordu.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri amiral gemilerinin tanıtımlarını gerçekleştirdi ve Samsung Galaxy S20 kamera güncellemesi tanıtımların ardından geldi. Samsung Galaxy S20 ile birlikte gerçekten de büyük bir başarı yakaladı. Şirket, özellikle de Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinin çok yüksek bir kamera performansı göstermesine karşı koymak istiyor.

Samsung Galaxy S20 yeni özellikler kazandı

‘G98x0ZCU1ATD1’ numarasıyla yayınlanan güncelleme, şimdilik yalnızca Çin bölgesindeki kullanıcılar için kullanıma açık. Şirket, ilk etapta Çin’de yayınlanan bu güncellemenin detayları ile ilgili bir şey söylemedi. Ayrıca, yayınlanan yeni güncellemenin daha iyi odaklama, HDR ve geçiş efektlerinde ince ayarlamalar oluşturduğu ifade ediliyor.

Samsung Galaxy S20 kamera güncellemesi yeni

Özellikle de son dönemlerdeki Xiaomi ve Huawei gibi platformların çok yüksek bir kamera performansı sunması Samsung için adeta bir alarm oldu. Bu nedenle şirket amiral gemilerinde çok yüksek çözünürlüğe sahip kamera tercih etse bile daha sonradan güncelleme gerçekleştiriyor. Böylece kullanıcılarına çok daha güçlü bir kamera performansı sunuyor.

Galaxy S20 Ultra vs Google Pixel 4XL karşılaştırması!

Samsung Galaxy S20 akıllı telefonunuzun ayarlar bölümünden yazılım güncellemesi kısmını kontrol edebilirsiniz. Buradan güncelleme alıp almadığınız rahatlıkla fark edilebilir. Muhtemelen bir ay içerisinde bu güncelleme herkese yayılacak. Eğer güncelleme alırsanız deneyimlerinizi bizlerle yorumlar bölümü üzerinden paylaşabilirsiniz.