Poco C75 Kendini Gösterdi

POCO

Poco C75’in yolda olduğu daha önce birkaç kere raporlanmıştı. Fakat telefonla ilgili pek bir ayrıntı yoktu. Yeni bir gelişme oldu. FCC, C75 için gerekli onayı verdi. Neler olduğuna birlikte bakalım.

Poco C65 geçen sene kasım ayında piyasa sürüldü ve genel olarak beğenildi. Telefonun halefinin yani Poco C75‘in gelmemesi sürpriz olurdu. C75’in geliştirilmekte olduğu geçtiğimiz haftalar içinde Weibo’da ve farklı kaynaklar tarafından raporlandı. Şimdi elimizde resmi bir kanıt var. Cihaz, 2410FPCC5G model numarasıyla FCC tarafından onaylandı.

poco c75

Poco C75 önceki model gibi yalnızca 4G olacak. Telefon kutudan Android 14 üzerine geliştirilen HyperOS ile çıkacaktır. Ne yazık ki FCC’nin sertifikasyon dosyasında telefonun teknik özellikleri bulunmuyor. Bu noktada dedikodular devreye giriyor. Poco C65’te 6.74 inç’lik 720×1600 çözünürlüğünde LCD ekran bulunuyor. İddialara bakarsak C75’te ekran değişmeyecek. Kaynaklar yeni nesil MediaTek işlemcisinin yeni modelde yer alacağını bununla birlikte 4 GB’lık RAM seçeneğinin kaldırılıp, sadece 6 ve 8 GB RAM seçeneğinin olacağını ileri sürüyor.

Poco C75’te 5500 mAh değerinde pil görebiliriz. Normalde C65’te 5000 mAh kapasiteli pil yer alıyor. Eğer söylenen doğruysa arada 500 mAh’lık fark olacak. Bu da kullanım süresini uzatacaktır. Şimdilik eldeki rivayetler bunlarla sınırlı. Telefonla ilgili daha fazla detay duyduğumuzda sizlerle paylaşacağız.

Google Pixel 9 Pro Fold’dan Yeni Bir Sızıntı Daha Var