Google Pixel 9’un İlk Görselleri Ortaya Çıktı

Google Pixel 9

Google’ın şimdiden hazırlıklarına başladığı yeni telefonu Google Pixel 9’un tasarımını gözler önüne seren ilk görseller ortaya çıktı.

Pixel 8 serisi telefonlarını ekim ayında kullanıcılarla buluşturan Google, şu sıralar Pixel 8a’nın çıkışına hazırlanıyor. Amerikalı teknoloji devi henüz Pixel 8 serisine yönelik planlarını tamamlamamış olsa da daha şimdiden bir sonraki nesil üzerinde çalışmaya başladı. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Google Pixel 9, sonbahardan önce çıkmayacak olsa da telefona dair sızıntılar daha şimdiden gelmeye başladı. Bugün gelen son sızıntıyla birlikte telefonun ilk görsellerini görme şansı yakaladık.

Hatırlarsanız ocak ayında Pixel 9’a ait olduğu söylenen görseller ortaya çıkmıştı. Ancak gelen son bilgiler bu görsellerin aslında Pixel 9 Pro ve Pixel 9 Pro XL’a ait olduğunu gösteriyor. Yani Google Pixel 9’un standart modelini ilk kez bugün görme şansı yakaladık.

Google Pixel 9 2

Pro modellerinde olduğu gibi standart modelde de göze çarpan bir değişiklik var. O da telefonun arka kamera tasarımı. Bildiğiniz gibi son dönemde çıkan Pixel modellerinde, arka kamera yuvası, arka panelin eni boyunca yayılıyordu. Burada ise kenarlara kadar uzanmayan, oval bir tasarım görüyoruz. Standart modelin daha önce gördüğümüz Pro modellerinden farkı ise üç yerine iki arka kameraya sahip olması.

Bu sızıntıyla gelen bilgilere göre telefon 6.03 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın yenilenme hızının 120 Hz olacağı söyleniyor. Pro modelinde ekran 6.1 inç, Pro XL modelinde ise 6.5 inç olacak. Google Pixel 9’un boyutlarının 152.8 x 71.9 x 8.5mm olacağı söyleniyor.

Google Pixel 9 3

Apple Bir Günde 113 Milyar Dolar Kaybetti