Uygun fiyatlı Google Pixel 4a geliyor!

Google Pixel 4a

Google’ın uygun fiyatlı çözümü Google Pixel 4a hakkında bugün ilk bilgiler geldi. Pixel 4a tasarımı ile ana modelden daha şık görünecek.

Google, geçtiğimiz aylarda Pixel 4 ailesi ile karşımıza çıkmıştı. Pixel 3 ailesine Pixel 3a adı ile uygun yollu bir çözüm ekleyen Google’ın aynı politikayı yeni modellerinde de uygulayacağı ortaya çıktı. Pixel 4a olarak isimlendirilecek olan bu modeller, ekran/kasa oranı ile ana modelden daha iyi görünecek.

Huawei Çin hükmetinden para aldığı suçlamasını reddetti

Gelen bilgilere göre telefonda 5.7 inç veya 5.8 inç büyüklüğünde ekran yer alacak. Mat bir arka yüze sahip olacağı söylenen telefonda parmak izi okuyucusu ekran yerine telefonun arka bölümüne konumlandırılacak.

Fiyatı uygun tutmak adına telefonda Qualcomm’un Snapdragon 730 veya Snapdragon 765 yonga seti yer alacak. 4 GB RAM ile gelmesine kesin gözüyle bakılan telefonda 64 GB dahili depolama birimine sahip olacak. Bu depolama biriminin microSD kart ile arttırılması bekleniyor.

3.5 mm kulaklık girişini de barındıracak olan bu modelde USB Type-C de yer alacak. Telefonun arka bölümündeki ana modeldeki gibi çift kamera kurulumu yerine 12.2 Megapiksellik kameranın yer alacağı söyleniyor.

9 Ocak 2020 tarihinde tanıtılacağı söylenen telefon 5G desteği ile dikkat çekecek. Son olarak telefonun beyaz, siyah ve mor renk seçenekleri ile geleceğini belirtelim. İlerleyen sayfalardan telefonun render görsellerine ulaşabilirsiniz.

Google Pixel 4a Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.