Google Pixel 8 ekranı ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı

Google Pixel 8 Pro

Amerikalı teknoloji devi Google tarafından geliştirilen ve tanıtım tarihi için artık yavaş yavaş geri sayıma geçmeye başladığımız Pixel 8 serisinden yeni haberler var.

Google Pixel 8 ekranı ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı. Akıllı telefonların ekran boyutları giderek artıyor ve artık küçük boyutlu bir amiral gemisi akıllı telefon bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Ancak, Google’dan katlanabilir bir akıllı telefon söylentileri dolaşırken, şirketin küçük boyutlu bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığı görünüyor.

Google Pixel 7 Ultra

Mountain View merkezli teknoloji devi Google’ın yakında piyasaya sürmesi beklenen yeni amiral gemisi telefonu olan Google Pixel 8’in ekranının daha küçük olacağı son sızıntılar arasında yer alıyor. Ross Young tarafından gelen son sızıntıya göre, Google Pixel 8‘in ekranı 6.16 inç olacak.

Google Pixel 6 2

Google Pixel 8 ekranı ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı

6.16 inç ekran boyutu, Pixel 8 Pro‘nun 6.7 inç ekranına kıyasla daha küçük olacak. 6.16 inçlik ekrana sahip bir akıllı telefonun, şirket tarafından 6.2 inç olarak pazarlanacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca, Google Pixel 8 serisinin ekranlarına Samsung kaynaklık edecek. Bu durum, Samsung’un pazar hakimiyeti göz önüne alındığında şaşırtıcı değildir. Panel üretiminin gelecek ay olan Mayıs ayında başlayabileceği belirtiliyor.

Google Pixel 5a 5G tanıtıldı

Google Pixel 8 ve 8 Pro amiral gemisi telefonları Ekim ayında resmi olarak tanıtılacak. Ancak, şirketin geçen yıl yaptığı gibi, resmi lansmandan önce Google I/O’da cihazları sergilemesi bekleniyor.

Google I/O’da, Pixel 8 serisine göz kırpmanın yanı sıra, arama motoru devinin Pixel 7a, çok beklenen Pixel Fold katlanabilir akıllı telefon ve Pixel Tablet gibi birkaç donanım ürününü de piyasaya sürmesi bekleniyor.

Xiaomi yeni güneş gözlüğü ile piyasayı sallayacak