Google Pixel 2 özellikleri belli oldu

google pixel 2 2

Google’ın önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak olan yeni amiral gemisi modeli Google Pixel 2 özellikleri ortaya çıktı. İşte detaylar.

Google’ın şu aralar yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 XL önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak. Fakat bundan önce Google Pixel 2 özellikleri hakkında neredeyse tüm detayların ortaya çıktığını da belirtelim.

Ortaya çıkan son detaylara göre, Google Pixel 2 özellikleri ile fark yaratacak. Zira Google, yeni amiral gemisi modellerinde 3.5 mm kulaklık girişinin yanı sıra, sim girişine de yer vermeyecek. Evet yanlış okumadınız. Pixel 2’de sim yuvası bulunmayacak.

Google, yeni modellerinde Apple Watch 3’tekine benzer bir elektronik sim uygulamasına gidecek. Yani sim karta gereksinim duymadan bilgilerini telefona işletebileceksiniz. Bu henüz çok yeni bir teknoloji ve dolayısıyla da ülkemizde desteklenmiyor.

Google Pixel 2 özellikleri ile ilgili bir diğer dikkat çeken detay ise, kullanıcılarına 2023 yılına kadar sınırsız depolama hizmeti vaat ediyor olması. Elbette bunu Google’ın basit bir promosyon kampanyası olarak yorumlamak da mümkün.

Öte yandan, her iki modelin de Qualcomm imzalı Snapdragon 835 ile çalışacağını belirtelim. Zira telefonla ilgili ilk söylentiler ortaya çıktığından beri aynı yonga setinden bahsediliyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Google’ın HTC’nin akıllı telefon bölümünü satın almasıyla birlikte yeni gelişmelerin yaşandığını da belirtelim. Zira Google’ın yeni Pixel modellerinde Edge Sense özelliğini de kullanabileceği belirtiliyor.