Twitter, karakter sınırını 10.000’e yükseltiyor

Twitter, karakter sınırını 10.000'e yükseltiyor

ABD’deki Twitter Blue kullanıcıları için, web sitesinin 280 karakterlik sınırı, 4.000 karakterlik tweet seçeneğine evrildi. İşte tüm detaylar.

Şimdi, şirket karakter sınırını iki kattan fazla artırdı ve 10.000 karaktere kadar olan tweet’ler için destek başlattı. Buna ek olarak, web sitesi artık kalın ve italik metin biçimlendirmesini destekleyerek içerik oluşturucuların potansiyel olarak büyük metin bloklarını parçalamak için bu öğeleri kullanmasına izin veriyor. Twitter yöneticisi Elon Musk, web sitesinin ilk 4.000 karakterlik genişlemeden neredeyse bir ay sonra, Mart ayı başlarında uzun biçimli tweet’leri daha da uzun yaptığını duyurmuştu.

Twitter Dogecoin ile tekrar gündemde

10.000 karakterlik bir sınır çoğu sıradan kullanıcı için aşırı gelse de aslında gerekliydi. Şirket, “Süper Takipler”i kısa bir süre önce “Abonelikler” olarak yeniden adlandırdı ve kullanıcıların, Spaces’ta yalnızca abonelere özel sohbetler de dahil olmak üzere özel içerik için insanlardan ayda 3, 5 ve 10 ABD doları ücret almalarına olanak tanımaya başladı. Twitter ayrıca önümüzdeki 12 ay boyunca kazançlarından hiçbirini almayacağına söz verdi.

Twitter, Blue kullanıcıları için karakter tweet sınırını artırarak ve “saatlerce uzun videolar” yayınlamalarına izin vererek, içerik oluşturuculara abonelerini meşgul etmeleri için daha fazla yol sunuyor. Aynı zamanda, kullanıcıların web sitesinde daha fazla zaman geçirmesini sağlamak, onlara şirkete daha fazla para kazandıracak reklamlar sunmak için daha fazla fırsat anlamına geliyor.  Daha fazla değişiklik gelecek.

OnlyFans yeni içeriklerle zenginleşiyor! Artık sadece porno içerikleri yok!