Google Pixel 7a, 5 renk seçeneğiyle geliyor

g7a

Google, orta sınıf bir akıllı telefon olan Pixel 7a’yı 10 Mayıs’taki I/O 2023 etkinliğinde piyasaya sürmeye hazırlanırken cihaz hakkında önemli bilgiler ortaya çıktı.

Google’a yakınlığı ile bilinen teknoloji analistlerinden Paras Guglani’nin aktardıklarına göre Google Pixel 7a  beş farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. A serisi Pixel telefonlar için bir ilk. Bu renkler arasında Dinuguan Black, Crispy Kale, Mayo Cream, Tide Orange ve Vibrant Ube bulunur. Ek olarak, Pixel 7a’nın, selefi Pixel 6a’nın iki katı olan 256 GB depolama seçeneğiyle geleceği de tahmin ediliyor.

Artırılmış depolamanın yanı sıra, Pixel 7a’nın Pixel 6a’daki 6GB RAM’den bir artış olan 8GB RAM’e sahip olduğu söyleniyor. Telefonun arka tarafında 64MP Sony IMX787 ana kamera sensörü ve 12MP ultra geniş kamera sensörü ile çift kamera kurulumuna sahip olması bekleniyor. Özçekimler için, telefonun daha premium Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’da bulunanla aynı olan 10.8MP ön kameraya sahip olduğu söyleniyor.

Google Pixel 7a

Google Pixel 7a, 90 Hz yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,1 inç OLED ekrana sahip olacak. Telefon, ekranın üst orta kısmında bir delik açacak. Kaputun altında, telefonun Google’ın özel olarak tasarlanmış yonga seti olan Tensor G2 SoC’ye sahip olması bekleniyor.

Google Pixel 7a 5W kablosuz şarjı desteklerken, pil ve şarj hızı detayları şu an için bilinmiyor. Pixel 7a, kutudan çıkar çıkmaz Android 13 ile çalışacak ve Hindistan’da I/O 2023 çıkışından kısa bir süre sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefon gerçek hayattan görüntüler de sızdırıldı . Kullanılabilirlik ve fiyatlandırma hakkında daha fazla bilginin yakında Google tarafından duyurulması bekleniyor.

Realme 11 Pro ve 11 Pro+ detayları belli oldu