Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun özellikleri netleşmeye başladı

Google Pixel 7

Google tarafından geliştirilen ve yakın bir zamanda piyasaya sürülmesi beklenen amiral gemileri hakkında, önemli bilgiler gelmeye devam ediyor.

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun özellikleri netleşmeye başladı! Uzun bir süredir akıllı telefon sektöründe olmasına rağmen, hala istediği pazar payına ulaşamayan Google, hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Akıllı telefon kanadında Pixel markasıyla devam eden Amerikalı teknoloji devinin, yakın zamanda piyasaya süreceği iki yeni modeli olan Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun üzerinde çalıştığı bilinen bir durum.

Bugüne kadar bu iki model hakkında pek fazla bilgi sahibi olduğumuzu söyleyemeyiz. Ancak artık yavaş yavaş akıllı telefonların tanıtım tarihinin yaklaşmasından olsa gerek, son günlerde sık sık bu iki ismi duyar olduk. Bugün internette yer alan bir bilgi ise, telefonun işlemci seçeneğini gözler önüne seriyor.

Google Pixel 7 1

Google Pixel 7 ve Pixel 7 Pro’nun özellikleri netleşmeye başladı

Hatırlayacağınız üzere Google, geçtiğimiz yıl kendi geliştirdiği yonga seti markası olan Tensor’u tanıtmış ve bu yonga setini de ilk olarak Pixel 6 serisinde test etmişti. İşte bu yıl satışa sunulacak olan Pixel 7 serisinde ise bu yonga setinin ikincisi sürümü olan ikinci nesil Tensor yonga seti kullanılacak.

Ayrıca internete düşen sızıntılara göre, bu iki cihazda Samsung tarafından geliştirilen Exynos Modem 5300 kullanılacak ki bu da Google ve Samsung arasındaki işbirliğinin günden güne arttığının bir diğer göstergesi.

Bakalım Google, Pixel 7 serisi ile nasıl bir performans gösterecek. Dahası, geçtiğimiz yıllarda pek de hızlı bir şekilde artmayan pazar payı bu sene nasıl bir çizgi çizecek.

Bu kasa bütün oyuncuların rüyalarını süsleyecek!