Karşınızda La Casa De Papel Kore

MONEY HEIST KOREA 750x483 1

Netflix’in popüler dizi La Casa de Papel’in Kore versiyonundan ilk resmi videosunu yayınlamasının ardından kullanıcılar ikiye bölündü. Kimileri bu yapımı izlemekte zorlanmayacaklarını söylerken kimileri de komik yorumlar yapan paylaşımlarda bulundu.

Karşınızda La Casa De Papel Kore! Netflix’in yeni içeriğiyle bizi şaşırtmadığı bir gün geçmiyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladığı Tinder Hunter büyük ses getirmişti ve gerçek hayatta bile filmdekine benzer bir olay Fransız yönetmenin başına geldi. İnsanları kendine hayran bırakan birçok yapımlara imza atan Netflix’in sevilen yapımlarından La Casa de Papel ile ilgili bir yeni gelişme daha yaşandı.

Sevilen karakter Berlin’in filminin önümüzdeki yıl vizyona gireceğinin duyurulmasının ardından La Casa de Papel: Kore dramasından ilk resmi video yayınlandı. Dizinin yayın tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı ancak yakın zamanda yayınlanması planlanıyor. Birçok kişi tarafından sevilen dizinin orijinal versiyonunun bu yeni versiyonu şimdiden sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar dizi hakkında komik yorumlar yapıp merakla beklerken, bazıları böyle bir dizinin uyarlamasının ‘gereksiz’ olduğunu düşündüklerini söyledi. La Casa de Papel: Kore dizisine sosyal medyadan gelen tepkiler sonrasında dizinin buşon uyarlama hali daha da merakla beklenir oldu. Orijinal halinin milyonların izlediği dizinin Kore versiyonu bakalım beklenilen etkiyi yaratacak mı?

Siz La Case de Papel Kore versiyonu hakkında neler düşünüyorsunuz?

Lenovo ve Blindlook arasında müthiş işbirliği