Bu kasa bütün oyuncuların rüyalarını süsleyecek!

kötü amaçlı yazılım

Bugüne kadar gördüğünüz bütün oyun kasalarını unutun ve Cooler Master tarafından geliştirilen ve ayakkabı konsepti verilen bu oyun kasasına bakın!

Bu oyun kasası, bütün oyuncuların rüyalarını süsleyecek! Oyun artık sadece bir oyun değil! Daha geniş bir ifade ile oyun artık eskiden anlaşıldığı gibi sadece çocuklar veya gençler için de değil! Oyun sektörü o kadar büyüdü öylesine gelişti ki artık başlı başına dünyanın en büyük pazarlarından biri haline geldi. Tabi hal böyle olunca da kitlesi 7’den 70’e her yaştan ve her cinsten insanı kapsar hale geldi.

İşte bu sektörün en önemli isimlerinden biri olan Cooler Master, sektördeki 30. yaşını kutlamaya hazırlanıyor. Şirket için önemli bir yıl olarak görülen 2022’yi unutulmaz kılmak isteyen şirket yetkilileri ise, daha önce benzeri görülmemiş bir oyun kasası tasarladı.

Adidas, Balenciaga, Nike gibi spor ayakkabı markalarının tasarımlarından ilham alınarak geliştirilen bu yeni bilgisayar kasası, görünümünden de anlaşılacağı üzere tamamen bir spor ayakkabıyı andırıyor ki zaten ismi de Sneaker X olarak belirlenmiş.

oyun

Bu oyun kasası, bütün oyuncuların rüyalarını süsleyecek!

Aslında bu kasa tasarımı daha önce JMDF tarafından Case Mod Worlds Series 2020 yarışmasında sergilenmiş ancak sadece bir tasarım olarak kalmıştı. İşte Cooler Master ise, yeni yaşına özel bu kasanın kanlı ve canlı olarak oyuncuların beğenisine sunulacağını açıkladı.

Şirket yetkilileri şimdilik bu kasanın ne zaman satışa sunulacağı ya da fiyatının ne kadar olacağı konularında bir açıklama yapmadılar. Ancak ilk gelen bilgilere göre Sneaker X’in ön siparişlerinin 2022’nin üçüncü çeyreğinde alınmaya başlanacağı düşünülüyor.

Logitech MK295 : Çalışma ortamını %90 sessizleştiriyor