Google Pixel 7 beklenenden önce çıkabilir

Google Pixel 7 Ultra

Google Pixel 7’nin FCC’den sertifika almasının ardından gelen bilgiler, telefonun beklenenden önce çıkabileceğini gösteriyor.

Bildiğiniz gibi Amerikalı teknoloji devi Google, Pixel akıllı telefonlarına bu yıl yenilerini ekleyecek. Google, Pixel 7 serisi telefonların bu yıl çıkacağını açıkladı açıklamasına ama telefonların çıkışı için net bir tarih vermedi. Ancak son günlerde sızan bilgiler sayesinde bu tarihin ortaya çıktığı düşünülüyordu. Çünkü teknoloji dünyasıyla ilgili doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Jon Prosser, telefonların 13 Ekim’de satışa sunulacağını söyledi. Prosser ayrıca telefonlar satışa sunulmadan bir hafta önce Google’ın bir etkinlik düzenleyeceğini ve aynı gün, yani 6 Ekim’de telefonları önsiparişe açacağını iddia etti.

Bu bilginin Prosser’dan gelmesi, büyük ihtimalle doğru olduğunu düşündürdü. Ancak gelen son bilgiler Prosser’ın bu konuda yanılmış olabileceğini söylüyor.

Google Pixel 7

Hatırlayacağınız gibi Google Pixel 7 serisinden dört farklı model, bu hafta FCC’den sertifika alırken görüldü. Telefonların FCC’den geçmesi, çok yakında satışa sunulacakları şeklinde yorumlandı. Bu gelişmenin ardından TechRadar tarafından paylaşılan bilgiler, telefonun daha önce iddia edildiği gibi 13 Ekim’de değil, eylül ayının ortalarında piyasaya sürülebileceğini gösteriyor.

TechRadar, bu bilgileri şirket içinden aldığı bilgilere değil, bugüne kadar çıkan telefonların FCC’de görülmesi ile çıkışı arasında geçen ortalama süreye dayandırıyor. O yüzden bu konunda Prosser’ın haklı çıkma ihtimali de var. Yine de FCC’den şimdiden sertifika alınması, telefonların çıkış tarihi konusunda kafa karışıklığı yaratıyor. Neticede Google Pixel 7 eylül ya da ekim ayında çıkacak dediğimiz, belirsizlik noktasına geri döndük diyebiliriz.

Polestar 6 elektrikli otomobil tanıtıldı