Google Pixel 6a için yepyeni bilgiler geldi

g1

Google yeni Pixel cihazlarını önümüzdeki bahar ayında büyük bir lansmanla kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Lansman öncesi yeni cihazı hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Mayıs 2022’deki olası lansmanından önce, Google Pixel 6a yoğun spekülasyonların konu oldu. Tasarım ve teknik özellikler listesi de tahmin edilirken cihazın teknik özellikleri ve görüntüleri birkaç hafta önce paylaşılmıştı ve Google şimdi Pixel 6a ile bir boyama kitabı şeklinde ilginç bilgiler ortaya çıktı!!

Google Pixel 6a

Droid-life tarafından Google’ın yakın zamanda kapalı Google grubuna pazarlanan bir Google Nest ses ürününde yer alan Pixel 6’ya bir göz attığı bildirildi. Grup, Google markasının özel müşterilerinden ve müşterilerinden oluşur. Nest Audio ürünü, dışarıdan boyama kitabına benzeyen bir cihazla birlikte paketlenmiştir. Google daha sonra başka bir ayrıntı verilmemesine rağmen cihazın boyanabileceğini belirtti.

Google Pixel 6a

Google Pixel 6a, selefinden bazı iyi yükseltmelere sahip bir orta segment telefonu. Önceki görseller, genişletilmiş işlevselliğe sahip bir cihaz göstermişti, yeni bilgiler ise Google’ın araştırma ekibinin araştırma çabalarının sınırlarını daha da zorlama konusundaki kararlılığını yansıtıyor. Lansman tarihi yaklaştıkça Google’dan birkaç sızıntı ve teaser daha gelmesini bekliyoruz.

Gelen yeni bilgiler ile beraber cihaz hakkında daha net bilgiler ortaya çıkmış olacaktır. Bu yeni bilgiler ile beraber cihazın aslında piyasada ne kadar talep göreceğini de az çok tahmin edebiliriz. Bakalım cihaz beklentileri ne derecede karşılayabilecek.

Apple, 2022 için dünyanın en değerli markası