Yeni Motorola modeli piyasayı sallamaya geliyor!

Motorola Moto G Pro, Android 11 güncellemesi alıyor

Motorola’nın akıllı telefon piyasasını sallamayı hedeflediği yeni modeli Frontier, hem tasarım hem de özellik yönleriyle sızdırıldı.

Yeni Motorola modeli piyasayı sallamaya geliyor! Bir zamanların en büyük akıllı telefon üreticilerinden biri olan, ancak birçok marka gibi dokunmatik ekran ve akıllı telefonlar dönemlerinde gücünü büyük ölçüde kaybeden Motorola, şimdilerde Lenovo himayesinde yeniden toparlanmanın yollarını arıyor. Şirket bu nedenle piyasaya süreceği her yeni modeli ince eleyip sık dokuyor. Tıpkı yeni amiral gemisi modeli Motorola Frontier’de olduğu gibi.

Bugüne kadar özellikle tasarımı konusunda çok malumatımızın bulunmadığı Frontier, bugün itibariyle özellikleriyle birlikte internete düştü. Bakıldığında Samsung’un Edge modellerini anımsatan bir kavisli ekrana sahip cihazın arka yüzeyinde ise biri devasa olmak üzere 3 kamera bulunuyor.

motorola

Yeni Motorola modeli piyasayı sallamaya geliyor!

Önce kameralar hakkında bilgi vermemiz gerekirse, iddialara göre ana kamera tam 200MP’lik bir lens, bunun yanında diğer iki kameradan biri 50MP iken diğerinin ise 12MP olduğu belirtiliyor. Ön yüzeyde yer alan selfie kamerası ise tam 60MP.

Madem öne geçtik, ekran özellikleriyle devam edelim. 6,67 inç büyüklüğünde pOLED ekrana sahip olması beklenen cihaz gücünü ise Qualcomm’un henüz tanıtmadığı yeni modeli Snapdragon 8 Gen 2’den (veya iddia edilen bir diğer ismiyle Snapdragon 8 Gen 1 Plus’dan) alacak.

8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanı seçenekleriyle karşımıza çıkması beklenen cihazda 125W kablolu 50W kablosuz hızlı şarj destekli 4.500mAh’lık da bir batarya bulunacak.

Türk Telekom ve ASPİLSAN Enerji’den yerli lityum batarya iş birliği