Google Pixel 3 Lite videoda ortaya çıktı

maxresdefault 23

Google’ın orta segmente hitap eden yeni modeli Pixel 3 Lite daha duyurulmadan inceleme videolarına malzeme oldu. İşte Google Pixel 3 Lite hakkındaki tüm detaylar.

Teknoloji sektörünün önemli isimlerinden biri olan Google, akıllı telefon pazarında henüz istediği başarıyı yakalayabilmiş değil. Pixel serisi cihazlarıyla müşteri kitlesini genişletmeye çalışan Google, şu aralar orta segmente hitap eden yeni modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Google Pixel 3 Lite tanıtılmadan sızdırıldı!

Hatırlanacağı üzere Google Pixel 3’ü tanıtacağı zaman telefon günler öncesinden kara borsa üzerinden satışa sunulmuştu. Yani Google’ın daha gelişim aşamasında olan modeli, bazı kişiler tarafından dışarıya servis edilmişti.

Şimdi ise aynı durum Google Pixel 3 Lite için de geçerli. Telefon henüz Google tarafından tanıtılmamış olmasına karşın, şimdiden inceleme videolarında boy göstermeye başladı. Bahse konu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Google Pixel 3 Lite, Snapdragon 670 yonga setinden güç alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan telefonun dahili depolama alanı ise 32GB.

18:9 en boy oranına sahip 1080 x 2160 piksel çözünürlüğünde 5.56 inçlik bir ekranla gelecek olan Pixel 3 Lite, 2915 mAh’lık bataryadan beslenecek.

Pixel 3 Lite kutudan ilk çıktığında Android 9.0 Pie ile çalışacak. 12.2MP’lik ana kameraya sahip olması beklenen Pixel 3 Lite’ın ön kamerası ise 8MP çözünürlüğünde. Telefonun resmi çıkışını ne zaman gerçekleştireceği ise henüz netlik kazanmış değil.

Galaxy S10+ canlı canlı görüntülendi