iPhone 11 Geekbench testinde görüntülendi!

iphone se2

Apple’ın bu yıl tanıtacağı iPhone 11 modeli Geekbench testinde görüntülendi. iPhone 11 işlemcisi ile iPhone X’a yakın bir performans sergileyecek gibi görünüyor. İşte iPhone 11 Geekbench sonucu!

Apple, bu yılın Eylül ayında karşımıza yeni iPhone modelleri ile çıkacak. Donanımsal bölümde Apple A12 yonga seti ve 4 GB RAM‘in yer alması beklenen iPhone 11 modeli bugün Geekbench testinde kendini gösterdi. Yeni iPhone görünüşe göre iPhone X’un çok üzerinde bir performans sergilemeyecek.

iPhone 11 testen kaç puan aldı?

Geekbench testinden yeni iPhone modeli tekli bölümünden 4673 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 10912 puan alıyor.

Apple A11 Bionic yonga seti ile hemen hemen aynı puan alan Apple A12 yonga seti, performans konusunda pek fark yaratmayacak.

Ancak Qualcomm ve Samsung’un bu yıl üretmiş olduğu yonga setleri bile Apple A11 Bionic yonga setinin yanına bile yanaşamamıştı.

Apple A11‘in çoklu çekirdek performansından yaklaşık 2000 puan düşük alan Snapdragon ve Exynos yonga setleri, bu yıl aradaki farkı kapatabilme şansına sahip.

Apple iPhone 6s üretimine yeniden başladı!

iPhone 11

Apple’ın rakiplerinin beklenen performansı sergilememesinden dolayı bu yıl kendini rölantiye alacağı düşünülüyor. Apple asıl farkı 2019 yılında 7nm teknolojisi ile üreteceği yonga seti ile koyacak.

Qualcomm’un bu yılın sonlarına doğru Snapdragon 855 yonga setini tanıtması bekleniyor. Ancak bu yonga setinin Apple A11 ile eş değer bir performans sergileyeceği söyleniyor. Bakalım mobil işlemciler savaşında bu yıl kazanan kim olacak?