Google Pixel 3 Lite bir kez daha gözüktü!

2 4

Google’ın uzun süredir beklenen orta seviye Pixel 3 Lite modeli bu kez de kılıfıyla birlikte gözüktü. Yeni render fotoğrafları eskilerden biraz farklı.

Pixel 3 Lite’ın render görselleri basına sızdı

Geçtiğimiz aydan bu yana ara ara kendini gösteren Pixel 3 Lite, bir kez daha tasarımıyla ortaya çıktı. Akıllı telefonun kılıfıyla birlikte yer aldığı yeni render görselleri, önceki sızıntılara kıyasla bazı farklılıklar taşısa da cihazın neye benzeyeceği iyiden iyiye netleşmiş oldu.

3 3

Görünen o ki Google, diğer şirketlerin aksine çerçeveyi daraltmak gibi bir kaygı taşımıyor. Cihaz, artık pek görmediğimiz bir şekilde belirgin çerçevelere sahip. Öte yandan çift ön kamera, ön kısımda dikkat çeken detaylardan önde geleni.

1 3

Arkaya döndüğümüzde önceki nesilleri anımsatan bir tasarım çizgisi gördüğümüzü rahatlıkla söyleyebiliriz. Arka tasarımın yerleşimi, büyükçe bir kamera sensörü, flaş ve parmak izi okuyucudan oluşuyor.

4 2

Cihazın kontrol tuşları sağda yer alıyor. Alt kısımda giriş portu ve hoparlörler, üst tarafta ise 3.5 mm kulaklık girişi bizleri karşılıyor.

Şimdiye kadar ortaya çıkan verilere göre Pixel 3 Lite; 5.5 inçlik HD+ ekran, Snapdragon 670 yongaseti, 4 GB RAM, 32/64 GB dahili depolama ve 2915 mAh boyutunda bir bataryaya sahip olacak. Ayrıca modelin bir de “Lite XL” versiyonu olması bekleniyor.

Kampanyalı en ucuz sıfır otomobil fiyatları (Aralık 2018)