Google Pixel 3 komple sızdı!

Google Pixel 3 XL 2

Google’ın önümüzdeki ay tanıtacağı Google Pixel 3 modeli baştan aşağıya sızdı. Çalışır durumda görünen Google Pixel 3, çentik sevmeyenlerin çok hoşuna gidecek gibi görünüyor.

Google, önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte yeni Pixel modellerini tanıtacak. İki yıldır olduğu gibi bir normal bir de XL modelini tanıtacak olan Google, XL modeli ile son dönemin modası olan notch yani çentiğe geçiş yapacak. Ancak Google, çentik sevmeyen kullanıcıların karşısında Pixel 3 ile çıkacak gibi görünüyor.

Google Pixel 3 özellikleri nasıl olacak?

Bugün ortaya çıkan görseller ile Pixel 3’ü çalışır halde görebildik. Pixel 3, söylendiği gibi 5.5 inç büyüklüğünde 18:9 oranında 2160 x 1080 çözünürlüğünde çentiksiz ekran ile gelecek. Kutusundan Android 9.0 Pie ile çıkacak olan telefonun kalbinde Snapdragon 845 yonga seti yer alacak.

Google Pixel 3 live images and specs

4 GB RAM ile beselenecek olan telefonda tek kamera kurulumu bulunacak. Ancak Google’ın algoritması sayesinde bu tek kamera, Pixel 2‘de olduğu gibi portre fotoğrafları çekebilecek. 2.915 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek olan Pixel 3, arka bölümde parmak izi okuyucusuna yer verecek.

BlackBerry KEY2 LE tanıtıldı!

Google’ın şimdilik yüz okuma teknolojisine geçme gibi bir planı bulunmuyor gibi görünüyor. Yüz okuma teknolojisine geçse bile tek ön kamera ile iPhone X‘daki gibi stabil bir performans sergileyemeyebilir.

Google Pixel 3