Google Pixel 3 XL prototipi sızdı!

Google Pixel 3

Google Pixel 3 XL’in prototipi bugün sızdı. Google’ın yeni amiral gemisi Google Pixel 3 XL bakalım çentikli tasarımı ile nasıl görünüyor?

Google, Pixel ile başladığı macerasına geçtiğimiz yıl Pixel 2 ve Pixel 2 XL modelleri ile devam etmişti. Pixel 2 XL modelinde yaşanan sorunlar Google’ın başını oldukça çok ağrıtmıştı. Teknoloji devi, bu yıl ise karşımıza Google Pixel 3 ve Google Pixel 3 XL modelleri ile çıkacak.

Tanıtımından aylar önce Google Pixel 3 XL bugün kameralara yakalandı. Pixel 3 XL’in prototipinin sızdırılması, telefonun tasarım detayları hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Bildiğiniz gibi Google, Android P sürümü ile birlikte çentikli ekranlara resmen destek sağlamıştı. Google, bu desteği Pixel 3 XL’de de kullanacak gibi görünüyor.

Karşınızda Google Pixel 3 XL!

Sızdırılan prototipin görüntülerinde, Pixel 3 XL’in çentikli bir tasarım ile geleceği açıkça görünüyor. iPhone X benzeri bir çentik kullanacak olan Google, Android tarafının tepkilerini çekecek gibi görünüyor. Ancak popüler kültürde artık çentikli ekranların yadırganmaması, Google için bir avantaj da olabilir.

Android’e dava açılıyor! Peki neden?

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve sizleri Pixel 3 XL’in prototip görüntüleri ile baş başa bırakalım. Bakalım telefonun tasarımını beğenecek misiniz?

Google Pixel 3 XL

Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.