Android Mesajlar için siyah tema seçeneği geliyor!

Android Mesajlar

Android Mesajlar uygulaması bugün güncelleme alarak siyah tema seçeneğine kavuşuyor. Android Mesajlar uygulaması bu özelliği ile artık OLED ekranlarda şarjı daha az tükecek.

Google’ın Android’de mesajlaşma uygulaması olarak geliştirmiş olduğu Android Mesajlar, geçtiğimiz haftalarda Web sürümüne kavuşmuştu. Aynı WhatsApp Web sürümünde olduğu gibi QR kod ile giriş yapılan Android Message Web platformu, büyük beğeni toplamıştı. Bugün ise XDA geliştiricileri Mesajlar uygulamasında ilginç bir şey keşfettiklerini açıkladı.

Android Mesajlar için güzel özellik kapıda!

XDA geliştiricileri Android’in mesajlaşma uygulamasına çok yakında siyah tema seçeneğinin geleceğini açıkladı. OLED ekrana sahip Android telefonlarda şarj dostu olacak olan bu siyah tema seçeneğinin çok yakında gelecek olan güncelleme ile sisteme eklenmesi bekleniyor.

Android Mesajlar

OLED paneller çalışma prensibinden dolayı siyah renkleri yakmıyor. Bu yüzden siyah renkler aydınlatılmadığı için şarj süresinde gözle görünür artış yaşanıyor.

Google 5 milyar dolarlık ceza için açıklama yaptı!

Eğer telefonunuz OLED ekrana sahipse; düz siyah duvar kağıtı kullanarak şarj sürenizi siz de uzatabilirsiniz. Ayrıca bazı uygulamalarda yer alan karanlık tema seçeneğini de aktif ederseniz, şarjınızı korumuş olursunuz.