Google Haritalar kullanışlı bir özellik alıyor

Google Haritalar önemli bir güncelleme aldı

Google Haritalar, daha henüz ayak basmadan size gideceğiniz bir şehir bölgesi hakkında fikir verebilir. İşte tüm detaylar.

Şirket, Android ve iOS’ta Haritalar için bilgi ve görüntüler aracılığıyla belirli bir bölgedeki yenilikleri ve görülmeye değer şeyleri öğrenmenize yardımcı olacak bir “mahalle havası” özelliği sunuyor. Önemli noktalar ve müzelerle dolu tarihi bir mahalleyi veya en popüler yerleri keşfedebilirsiniz. Şehrin şık kesimindeki restoranlar da dahil olmak üzere farklı fikirler edinebilirsinizi Teknoloji, fotoğraflar ve incelemeler gibi Google Haritalar özelliğinin peyzajına topluluk katkılarıyla AI’nın bir karışımına dayanuyor. Her şey yolunda giderse, özellik mahallenin kendisiyle senkronize olarak gelişecek.

Google Haritalar kullanışlı bir özellik alıyor

Vibe kontrolü, “önümüzdeki aylarda” dünya çapındaki Haritalar kullanıcılarına sunulacak. Tabi ki asistan kadar bilgili bir özellik olmayacak. Ancak, bir tatil planlamanıza veya taşınmanıza yardımcı olabilir. Körü körüne yapılacak şeyler aramak yerine, yerel halk arasında popüler olan şeyler hakkında iyi bir fikre sahip olacaksınız. Haritalar özelliği çoğu konuda kullanıcılara yardımcı oluyor diyebiliriz. Bu kapsamda en uygun özelliklerden olan Google Haritalar yeni özellikleri ile bölge hakkında fikir de vermeye başlayacak. Bu da kullanıcıların fazlasıyla işine yarayacaktır. Siz bu özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Gittiğiniz bir yer hakkında önden bilgi almak işinize yarar mı? Bu özelliği kullanır mısınız yoksa Google aramalar yeterli mi? Bize yorumlarda fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın.

Inter, Terra Luna’nın yaratıcısı için kırmızı bülten çıkardı