Google Fit yeni özelliklerle geliyor

Google Fit

Uzun bir süredir güncelleme almayan Google Fit yeni özelliklerle kullanıcılarına büyük bir değer katacak. Son dönemlerde sağlık uygulamalarının popülerliğini arttırması ile birlikte Google da bu alanda aktif olmak istedi. Bunun sonucunda ortaya çıkan Google Fit, güncellemelerle kullanıcılarını tatmin etmeye geliyor.

Google fit tarafından getirilen ilk yeni özellik ise koyu tema olacak. Böylece hem veri tasarrufu sağlanacak hem de gözleriniz daha az yorulacak. Karanlık tema neredeyse bütün uygulamalara geldiği için zaten birçok kişi tarafından bekleniyordu.

Google Fit yeni özelliklerle sağlığınızın takipçisi olacak

Normal şartlarda sağlık uygulamaları daha çok uyanık olduğunuz haldeki değişimleri inceler. Ancak Google Fit tarafından geliştirilen yeni bir özellik ile birlikte uyku hali modu geliyor. Bu mod sayesinde, uykunuzun ilk başlarından uyanmanıza kadar geçen süredeki bütün değerleriniz ortaya çıkıyor.

Fit uygulaması

Bu süre içerisinde Google Fit daha çok sizlerin kalp ritmine odaklanıyor. Bilindiği üzere Dünya üzerinde birçok kişi uyku halindeyken hayatını kaybedebiliyor. Bunun en önemli nedeni olarak daha çok kalp ritim düzensizlikleri görülüyor.

Son olarak uygulama; Apple Watch veya bağlı bir uygulama veya Wear OS cihazınızın yardımı ile tüm spor aktivitelerinizi grafik haline getirebiliyor. Böylece yaptığınız antrenmanlar çok daha net bir şekilde karşınıza çıkabiliyor.

Muhtemelen Google Fit ilerleyen dönemlerde çok daha farklı özellikler almaya devam edecek. Üstelik şirket bu uygulamasını diğer başka uygulamalar ile bütünleştirmek de istiyor. Peki sizce de Google Fit sağlık konusunda yeterli desteği sağlayabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Google Fit uygulaması iOS platformuna geldi!