Google Fotoğraflar yeni bir güncelleme kazandı

Google fotoğraflar özelliği

Akıllı telefon çeşitleri arttıkça Google fotoğraflar gibi uygulamalar da yeni özellikler kazanıyor. Örneğin son dönemlerin cep telefonu bombardımanı yapan şirketlerinden Samsung, diğer uygulamalara önemli bir güncelleme kazandırmış gibi görünüyor. İşte haberimizin tüm detayları.

Google daha önceden de kendi fotoğraflar uygulaması konusunda büyük değişimler ortaya çıkarmıştı. Belki de diğer şirketler içerisinde fotoğraf albümleri ile ilgili en fazla değişiklik yapan kuruluşlardan birisi de Google’dır.

Google fotoğraflar, katlanabilir ekranlara uyum gösterecek

Huawei şirketi Mate X modelini, Samsung şirketi de Galaxy Fold ürününü ortaya çıkarırken önemli bir soru akıllara gelmişti. Katlanabilir cep telefonlarına fotoğraflar nasıl uyum sağlayacak? Google bu soruna ilk cevap veren şirket oldu.

google fotoğraflar uygulaması

Kuruluşun fotoğraf uygulamasına hızlı bir şekilde güncelleme yapılarak, katlanabilir cep telefonları ile uyumlu olması sağlandı. Böylece Galaxy Fold veya Mate X gibi modelleri alsanız bile Google’ın fotoğraflar uygulamasını efektif bir şekilde kullanabileceksiniz.

Amerika’da Galaxy Fold satışları başlamadan bir hafta önce, böyle bir uygulamanın yapılması Google’ın alanda lider olmak istediğini gösteriyor. Fotoğraflar uygulaması ile ilgili 2. değişiklik ise yedeklenmemiş fotoğraflarınızı size hatırlatılması oldu.

Google şirketinin fotoğraflar uygulaması ile ilgili yapılan bu güncellemeleri nasıl buldunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Google Fotoğraflar yeni özelliği ile daha hızlı upload yapıyor!