Android için Google Chrome karanlık tema ile güncellendi!

Google Chrome

Android için Google Chrome uygulaması karanlık tema özelliği ile güncellendi. Artık Android cihazlarınızda Chrome’u karanlık tema ile kullanabilirsiniz.

Google, geçtiğimiz ay yayınladığı güncelleme ile önce macOS’e sonra da Windows’a karanlık tema seçeneğini eklemişti. Sistem ayarları ile eş zamanlı çalışan bu karanlık tema opsiyonu şimdi de Android platformuna geldi.

Chrome için yayınlanan 74.0.3729.112 güncellemesi ile karanlık tema artık Android’de de kullanılabiliyor. Ancak bu opsiyonu aktifleştirmek için bir takım işlemler yapmanız gerekiyor. Biz de bu işlemleri sizlere paylaşıyoruz.

Google Chrome karanlık tema Android’de nasıl kullanılır?

Karanlık temayı Android’de kullanmak için Chrome’un arama çubuğuna “chrome://flags/#enable-android-night-mode” yazın ve sayfayı açın. Daha sonra Android Chrome UI dark mode bölümünü Enabled yapın. Bu işlemleri yaptıktan sonra uygulamayı kapatın ve tekrar açın.

Katlanabilir telefon Motorola Razr sızdı!

İşlemler sonrası karanlık temayı şimdiden kullanmaya başlayabilirsiniz. Muhtemelen Google, bu opsiyonu resmi olarak ya Android Q sürümü ile ya da Chrome 75 güncellemesi ile sunacaktır.

Google Chrome